Diyarbakır Büyükşehir erkek futbol takımına destek vermedi: İşte nedeni

Diyarbakır Büyükşehir erkek futbol takımına destek vermedi: İşte nedeni
 Muhabir
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nin Amedspor Kadın Futbol takımına 5 milyon destek vermesi, erkek futbol takımına destek vermemesinin nedeni belli oldu.

AMİDA HABER - Kadınlar Süper Liginde mücadele eden Amedspor hafta sonu deplasmanda Çekmeköy ile karşılaştı. Yeşil kırmızılı ekip deplasmanda Çekmeköy’ü gol yağmuruna tutarak maçı 5-0 kazanmıştı. Bu maçın ardından Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Amedspor futbol takımına 5 milyon TL destekte bulundu.

758985image1.jpg

Süper Lig iddiasıyla TFF 1. Lig’inde mücadele eden Diyarbakır ekibi Amedspor’da Yeni Malatyaspor hazırlıkları sürerken, Büyükşehir Belediyesinin neden Amedspor A takımına maddi destek yapmadığı belli oldu.

Erkek futbol takımına destek neden yapılmadı?

2024/04/07/amedspor-yeni.jpg

Konuyla ilgili Amida Haber’e konuşan Amedspor yetkilisi, belediyelerin sadece amatör kulüplere yardım yapabildiklerini, Amedspor erkek futbol takımı, profesyonel ligde mücadele ettiği için bunun yapılamadığını söyledi.

Serra Bucak kadın futbol takımının maçını izlemişti

33730.jpg

Amedspor kadın takımının Fomgetspor ile oynadığı maçı geçtiğimiz hafta izleyen ve büyük heyecan duyduğunu belirten Serra Bucak, “Çok çekişmeli bir müsabakaydı, özellikle ikinci yarısı. Çok keyif aldım, bence kadın futbolu daha fazla izlenmeli” ifadelerini kullanmıştı.

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum