Ersun Yanal: Amedspor'a gelmek için yarışacaklar

Ersun Yanal: Amedspor'a gelmek için yarışacaklar
 Muhabir
Deneyimli teknik adam Ersun Yanal, Amedspor’un hedef ve amaçlarına dair dikkat çeken ifadeler kullandı. Yanal, “Ülkemizdeki kardeşliğin öyküsünü burada yazabiliriz” dedi.

AMİDA HABER - Amedspor Kulübü Başkanı Aziz Elaldı ve Teknik Direktörü Ersun Yanal, pazartesi günü İstanbulspor ile oynanacak maç öncesi basın mensuplarıyla buluştu.

Yanal'dan dikkat çeken açıklamalar

Basın toplantısında söz alan Amedspor Teknik Direktörü Ersun Yanal önemli açıklamalarda bulundu.

ersun.jpg

Kurumsallığın önemine değinen Yanal, “Tesisimiz bittiği zaman birçok takımın tesisinden daha iyi olacak. Çalışmalar sürüyor, kısa süre sonra tesislere geçmeyi umuyoruz” şeklinde konuştu.

'Amedspor'a gelme yarışı başlayacak'

Sezon başında bazı oyuncuları zorlanarak getirdiklerini belirten Yanal, “Transferin son günlerinde bizi izleyecek çok oyuncu olacak. Devre arası transfer süreci geldiğinde herkes bizi izleyecek, sezon sonunda ise gelme yarışı başlayacak. Bu konuda biraz sürece ihtiyacımız olacak” dedi.

amedspor2.jpeg

‘Ülkemizdeki kardeşliğin öyküsünü buradan yazabiliriz’

Amedspor’un hedef ve amaçları hakkında bilgi veren Yanal, “Bizim şöyle bir planımız var. Yeni sezonda mücadele edip takımı süper lige çıkarmak. Bunun için organizasyon ne gerektiriyorsa onu yapacağız. Buranın zamanı ve emeği çok kıymetli. Doğru şekilde organize olursak buradaki büyük beklentilere cevap oluruz. Ülkemizdeki kardeşliğin öyküsü burada yazılabiliriz. Bu öyküyü biz Amedsporla yazdığımızda herkes ne kadar güçlü ve doğru olduğunu görecek. Biz bunu futbol aracılığı ile göstermek istiyoruz” diye konuştu.

‘Bu kıymetli markayı korumak birinci vazifemiz’

amed1.jpg

Başarı için yönetim, taraftar ve medyanın bir arada olması gerektiğini dile getiren Yanal, “Yönetim, STK, taraftar ve medya bir araya gelemezse takım başarılı olamaz. Bir araya gelemeyecek hiçbir sorunumuz yok. İletişim ve desteği doğru kurursak başarılı olabiliriz. Alanlarımıza doğru bir şekilde yaklaşırsak çok başarılı oluruz. Bu kıymetli markayı her şeyden korumak bizim birinci vazifemiz. Biz sahanın çizgilerini asla terk etmeyeceğiz, saha çizgilerindeki dostluk, fair play ve başarıdan hiçbir zaman taviz vermeyeceğiz. Her maça çıktığımızda futbolun içinde kalacağız ve futbolda başarılı olacağız. Bizim derdimiz bugün burada futbolun birleştirici özelliğini yaratan başarılı bir Amedspor yaratmaktır. Herkesin saygı duyduğu bir takım yaratmak istiyoruz. Bu saygıyı yaratmak için sizin desteğinize ihtiyacımız var. Hep beraber Amedspor’u istediği yere getireceğiz” şeklinde konuştu.

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.