Galatasaray Hatay’ın fişini son 10 dakikada çekti!

Galatasaray Hatay’ın fişini son 10 dakikada çekti!

Kaynak:Sosyal Medya

Son dakika: Süper Lig’in açılış maçında Galatasaray kendi saha ve seyircisi önünde Hatayspor’u 2-1 yendi.

AMİDA HABER - 2023-2024 yılının son şampiyonu Galatasaray, Trendyol Süper Lig’in ilk haftasında sahasında Atakaş Hatayspor’u konuk etti. Rams Park’ta yapılan sezonun açılış maçı, saat 21.00’da başladı.

galatasary.jpeg

BeINsports ekranlarından canlı yayınlanana mücadele hakem Turgut Doman düdük çaldı. Doman’ın yardımcılıklarını Kerem Ersoy ve Candal Elbil yaparkan, dördüncü hakem olarak ise Burak Pakkan görev aldı. Öte yandan Var koltuğunda ise Halil Umut Meler görev yaptı.

galata.jpeg

İlk yarısı golsüz berabere biten mücadelede Hatayspor 52'de Joelson ile bulduğu golle öne geçti. Rui Pedro'nun pasıyla ceza alanında topla buluşan Joelson Fernandes topu ağlarla kavuşturdu.

hataa.jpg

Maçın ilerleyen dakikalarından Galatasaray'da kazanılan penaltı vuruşu için topun başına geçen Mauro Icardi, 80'de yaptığı vuruşla skoru 1-1'e getirdi.

Maçın son anlarından 90. dakikasında yeni transfer Mickey Batshuayi sahneye çıktı. Yeni takımı ile ilk kez sahaya çıkan Belçikalı golcü ceza sahası içine yapılan ortada kafa vuruşunu yaparak skoru 2-1 yaptı.

batshu.jpg

Uzatmalarda başka gol olmayınca Galatasaray maçı 2-1 kazanarak sezona 3 puanla başladı.

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.