Mesut Bakkal: İlk geldiğim gün Amedspor şampiyon olacak dedim

Mesut Bakkal: İlk geldiğim gün Amedspor şampiyon olacak dedim

Amedspor başkanı ve teknik direktörü Kastamonuspor galibiyetinden sonra Amida Haber'e konuştular.

AMİDA HABER- Amedspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Amedspor Başkanı Azil Elaldı ve Diyarbakır Ticaret Odası (DTSO) Başkanı Mehmet Kaya Kastamonu galibiyetini Amida Haber’e değerlendirdi.

Bakkal: Duygular kabarık herkes mutlu

Kastamonuspor galibiyetini Amida Haber’e değerlendiren Amedspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, “Geldiğimden beri Diyarbakır’ın ve camianın tümünün gözü üzerimizde. Bunu hissediyorum. İlk geldiğim günden beri bu takım şampiyon olacak dedim. Şükürler olsun Allah bugünleri bize gösterdi. Çünkü hem kent olarak hem camia olarak bunu hakkeden şehrimiz ve taraftarımız var. Tabiki üç hafta kala bunu sağlamak önemli. Duygular kabarık herkes mutlu. Bunu Amed halkı ve taraftarının hakkettiğini düşünüyorum. Herkese hayırlı olsun.” dedi.

amedsphorrr.jpg

Elaldı: Şampiyonluğu tüm halkımıza armağan ediyoruz

Amedspor Başkanı Aziz Elaldı ise, “Büyük bir coşkuyla Diyarbakır’ımıza dönüyoruz. Bu şampiyonluğu bütün halkımıza armağan ediyoruz. İnşallah güzel şeyler olacak.” ifadelerini kullandı.

amedsporrri.jpg

Kaya: Bir hafta boyunca kenti Amedspor bayraklarıyla donatıp kutlayalım

Amedspor kafilesinde bulunan Diyarbakır Ticaret Odası Başkanı Mehmet Kaya da galibiyette emeği geçen herkese teşekkür ederek şunları söyledi: “En büyük teşekkürü hocamız ve oyuncularımıza ediyoruz. Çünkü şampiyonluk için ellerinden gelen her şeyi yaptılar ve üç puanı aldılar. Amed halkına armağan olsun. Bu kentin uzun süredir özlediği duyguyu yaşattılar bize. İnşallah haftaya Iğdır maçıyla birlikte şampiyonluk turu atacağız. Kenti Amedspor bayraklarıyla donatalım ve bu keyfi bir hafta boyunca yaşayalım.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.