Rakipleri çalışıyor: Amedspor izinde!

Rakipleri çalışıyor: Amedspor izinde!
Ligde son iki haftayı 1 puanla kapatan ve oyunu ile adeta hayal kırıklığı yaratan Amedsporlu futbolculara teknik heyetten ödül gibi 2 gün izin verildi.

AMİDA HABER - Sezon başında Teknik Direktör Ersun Yanal’ı transfer eden TFF 1’inci Lig’in iddialı takımı Amedspor’da izin tartışması sürüyor. Cumartesi günü 3 puan için Ankara’ya giden yeşil-kırımızı ekip Gençlerbirliği ile 1-1 kalarak Diyarbakır’a bir puanla dönmüştü.

2024/06/13/ersun-yanal.jpg

Karşılaşmanın ardından teknik direktör Ersun Yanal oyuncularına iki gün izin vermişti. Yanal’ın öğrencileri bu akşam kulüp tesislerinde Pendikspor maçı hazırlıklarına başlayacak.

‘Rakipler çalışmaya başladı Amedspor izinde’

amedspor-izin.jpg

Takımın son haftalarda ortaya koyduğu ruhsuz oyun anlayışına tepki gösteren Amedspor taraftarları Ersun Yanal’ın takıma iki gün izin vermesine tepki gösterdi. Sosyal medya hesaplarından paylaşım yapan yeşil-kırmızılı taraftarlar, “Liderle aramızdaki puan farkı her hafta daha fazla artıyor. Takımda ciddi bir formsuzluk var.

amedspor.jpg

Ersun hocanın acil önlem alması lazım. Bu oyun anlayışı ile şampiyon olunmaz. Rakipler çalışmaya başlarken Amedspor izinde. Ersun hocanın oyunculara iki gün izin vermesini anlamak imkansız” dedi.

Ersun Yanal’ın öğrencileri bugün Şeyhmus Özer Tesislerinde Pendikspor maçı hazırlıklarına başlayacak. Amedspor’un Pendik maçında kendi saha ve seyircisi önünde oynaması bekleniyor.

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.