Süper lig deneyimi olan futbolcu Amedspor için geliyor!

Süper lig deneyimi olan futbolcu Amedspor için geliyor!
Amedspor yönetimine bayram yok. Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Amedspor’da, tatil olmasına rağmen çalışmalar sürüyor. Transfer komitesi süper lig deneyimi olan bir futbolcuyu kente davet etti.

AMİDA HABER- 9 günlük Kurban Bayramı tatilini fırsat bulan kimi vatandaş ailesinin yanına, kimi de tatile gitti. Ancak yeni sezonda Trendyol 1. Ligde mücadele edecek olan Amedspor yönetimine bayram yok. Kulüp Başkanı Aziz Elaldı Avrupa turunda, transfer komitesi ise iç ve dış transfer için görüşmeler yapmaya devam ediyor.

amedd.jpg

Amedspor’a gol makinesi mı geliyor?

İç transferde Batuhan Tur ile anlaşma sağlayan Amedspor transfer komitesi Ersun Yanal’ın talebi üzerine süper lig deneyimi bulunan ve forvet hattında oynayan bir futbolcu ile yaptığı görüşmeler olumlu geçti. İsmi sır gibi saklanan oyuncu bu akşam Diyarbakır’a gelerek transfer komitesindeki yöneticilerle görüşme yapacak.

imza-1.jpg

Çalışmalar gizli ve titiz yürütülüyor

Titiz ve gizli bir şekilde çalışmaları yürüten Amedspor transfer komitesi, transferlerdeki olası artışların önüne geçmek için bu yöntemi kullandıkları öğrenildi.

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum