Diyarbakır Galeria Sitesi TT oldu!

Diyarbakır Galeria Sitesi TT oldu!
Diyarbakır’da bir grup hayvan sever, yıkılan Galeria sitesinin çökmeyen bölümünde canlı hayvan olduğunu belirterek sosyal medyada kampanya başladı. #GaleriaKurtarılmayıBekliyor hashtag’i Twitter’da TT oldu.

AMİDA HABER- Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen illerden Diyarbakır’da 6 binanın enkazında arama kurtarma çalışmaları sona erdi. Yenişehir ilçesindeki Galeria Sitesi’ndeki 8 katlı apartmanının çökmeyen bir bölümünde canlı havyan olduğunu dile getiren bir grup sosyal medyada kampanya başlattı. #GaleriaKurtarılmayıBekliyor hashtag’i sosyal medyanın başında yer aldı. Hayvan severler, sitede yaklaşık 15 canlının olduğunu dile getiriyor.

Kampanyanın ardından çok sayıda twitter kullanıcısı etikete destek verdi.

İşte destkampanya.jpgek veren bazı kullanıcıların paylaşımları:

Hülya Yalçın adlı kullancı, “Göz göre göre ölüme terk edilmesinler, bir gayret daha arkadaşlar, etikete destek vermeye devam edelim. 12 Kedi 1 köpek ve kuşlar var. Kepçeler girerse hepsi ezilerek ölür. Acelesi ne? Artık insan yoksa?. #GaleriaKurtarılmayıBekliyor”

Altan Sancar ise, “Diyarbakır'da 12 hayvan, hala canlı ve hala nefes alıyor. Bu hayvanlar enkaza gömülmeden birileri sesini yükseltmeli. #GaleriaKurtarılmayıBekliyor” ifadelerini kullandı.

3 gün sonra yine TT oldu

Kampanyanın ardından harekete geçen hayvan severler, konuyu tekrar gündeme getirdi. Kampanyaya destek veren hayvan severler sosyal medyada kısa sürede gündeme girdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.