Elon Musk duyurdu: Akıllı telefonların sonu mu geliyor?

Elon Musk duyurdu: Akıllı telefonların sonu mu geliyor?
Dünyanın en zengin iş insanlarından Tesla, SpaceX ve X’in sahibi Elon Musk, akıllı telefonlarla ilgili tartışılacak iddiada bulundu. Musk akıllı telefonların yerini neyini alacağını da açıkladı.

AMİDA HABER – Elon Musk, X üzerinden bir takipçisine verdiği cevapta yakında telefonların yerini Neuralink'in alacağını söyledi. Musk, Neuralink'in beyin çiplerinin gelecekte telefonların yerini alacağına inanıyor.

Elon Musk aynı zamanda zamanda beyin çipi teknolojisi üzerinde çalışan Neuralink'in de CEO'su ve şu anda ilk insan denemelerini 29 yaşındaki Noland Arbaugh üzerinde yapıyor.

‘Gelecekte telefonlar olmayacak’

akilli-telefon.jpeg

Musk, X’te “Yeni X telefonunuzu düşünerek kontrol etmenizi sağlamak için beyninize bir Neuralink arayüzü takar mıydınız?” diye soran bir parodi hesabına verdiği cevapta, “Gelecekte telefon olmayacak, sadece Neuralink’ler olacak” dedi.

Neuralink nedir?

Neuralink beyin aktivitesini çözmek ve uyarmak için implante edilebilir bir beyin-bilgisayar arayüzü olarak geliştirildi. Bu yılın başlarında Neuralink, bir insan hastaya başarılı bir şekilde beyin implantı yerleştirdi. “Link” olarak bilinen Neuralink implantının ilk alıcısının prosedürden sonra iyi bir şekilde iyileştiği bildirildi.

neuralinkkk.jpg

Neuralink şirketi ikinci bir katılımcı arıyor. Musk bu yılın Mayıs ayında “Neuralink ikinci katılımcı için başvuruları kabul ediyor. Bu, sadece düşünerek telefonunuzu ve bilgisayarınızı kontrol etmenizi sağlayan Telepati sibernetik beyin implantı olarak görülüyor. (Haber Merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.