Ünlü mankenin kızı devlet korumasına alındı: İşte nedeni?

Ünlü mankenin kızı devlet korumasına alındı: İşte nedeni?
Eski manken Deniz Akkaya'nın kızıyla ilgili sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarının ardından Sosyal Hizmetler Bakanlığı devreye girdi. 15 yaşındaki A.Ö. devlet korumasına alındı.

AMİDA HABER – Sunucu ve manken Deniz Akkaya sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda kızının kendisini darp ettiğini öne sürerek gündem olmuştu.

Akkaya yayınladığı videoda kızının kendisine fiziksel şiddet uyguladığını ve balkona kilitlediğini iddia etmişti.

Bakanlık harekete geçti

deniz-akkkaya.webp

Akkaya'nın kızı hakkında sosyal paylaşım sitesinde yaptığı açıklamaların ardından Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı harekete geçti.

Görevlendirilen ekibin gerekli inceleme ve değerlendirmeleri yapmasının ardından, 16 yaşındaki kız çocuğunun koruma altına alındığı ve gerekli psikolojik desteğin verilmeye başladığı öğrenildi.

Deniz Akkaya, sosyal medya platformu X üzerinden kızıyla ilgili bir paylaşım yaptı:

“Az önce 16 senedir resmen tek başıma baktığım kızımın benden ısrarla sakladığı telefonunu ele geçirdim. Benden habersiz yurtdışı planları ve fazlasını bulmam neticesinde telefona el koydum.

Fizikken bana saldırması yetmediği gibi beni 1.5 saat balkona kitledi. Komşuların ve güvenliğin ricaları karşılıksız kalınca 3 kez 112’yi aramam neticesinde kurtarıldım. Polislere de karşı çıkan sonrasında bir de hızını alamayıp bana itibar suikasti yapan bu ruh haline, ergenliğin arkasına saklanmasına izin vermeyeceğim. Biz nerede hata yaptık biliyor musunuz? Kontrolsüzce severek. Anne olmak bu değil ve olmamalı. Allah tüm annelere sabır versin."

deniz-akkkayaaa.jpg

Ne olmuştu?

Deniz Akkaya, Efe Önbilgin ile aşk yaşamış çift 2009 yılında da kızları Ayşe doğmuştu. İkili yollarını ayırınca Ayşe'nin velayeti için yıllarca mücadele etmiş, mahkeme velayeti anne Deniz Akkaya'ya vermişti.

Akkaya paylaştığı videoda şu ifadeleri kullanmıştı: “1997 senesinde başlayan kariyerin ve çok mutlu bir hayatın akabinde son derece yanlış bir baba seçimiyle hamile kaldım ve hayatım resmen kabusa döndü”.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.