VİDEO - Diyarbakırlı yarışmacı 500 bin TL’lik soruda çekildi!

VİDEO - Diyarbakırlı yarışmacı 500 bin TL’lik soruda çekildi!

Kaynak:Haber Merkezi

Diyarbakırlı tıp öğrencisi İsa Tarim katıldığı yarışmada, 500 bin TL’lik soruya kadar geldi, annesinin isteği üzerine yarışmaya devam etmedi.

AMİDA HABER - Kim Milyoner Olmak İster yarışması, her hafta birbirinden ilginç yarışmacıları ve heyecanlı anlarıyla ekranlara gelmeye devam ediyor. Önceki gün yayınlanan programa Diyarbakırlı tıp fakültesi öğrencisi İsa Tarim damgasını vurdu. Tarim, hem samimi sözleri, hem de zor sorular karşındaki başarısıyla izleyicilerin beğenisini kazandı.

Kenan İmirzalioğlu hayran kaldı

kim-milyoner-kenan-diyarbakirli.png

İsa Tarim, yarışmaya katıldığı ilk andan itibaren hem sunucu Kenan İmirzalıoğlu'nu hem de ekran başındaki izleyicileri güldürmeyi başardı. Anne, baba ve altı kardeşi ile birlikte yaşadıklarını anlatan Tarim, ailesinin okuma yazma bilmemesine rağmen eğitime her zaman büyük önem verdiğini dile getirdi. Çocukluk yıllarından ve ailesinden bahsederken esprili bir dille anılarını paylaşan genç yarışmacı, özellikle ağabeyiyle yaşadığı bir anısını anlatırken herkesi kahkahaya boğdu.kim-milyoner-kenanee.png

Soruyu bildi, çekildi

Bilgisi ve soğukkanlılığıyla dikkat çeken İsa Tarim, 500 bin TL'lik soruya kadar büyük bir başarıyla ilerledi. Kenan İmirzalıoğlu'nun "Şov yapıyorsun" diyerek övgüler yağdırdığı genç yarışmacı, herkesi şaşkına çeviren bir kararla 500 bin TL değerindeki soruya gelmeden yarışmadan çekildi.

Annesini dinledi

Cevabını bildiği halde bu kararı almasının nedenini ise annesine verdiği sözle açıklayan Tarim, “Annem 'Eve 100 bin lirayla gel de istersen bütün jokerlerinle gel’ demişti" diyerek herkesi duygulandırdı. İsa Tarim, yarışmadan 300 bin TL kazanarak ayrıldı. (Haber Merkezi)

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.