HÜDA PAR’dan “kafa kesme” açıklaması

HÜDA PAR’dan “kafa kesme” açıklaması
HÜDA PAR Sözcüsü Yunus Emiroğlu, Batman’da ‘Hizbullahçı’ olduğunu belirten kişinin skandal ifadeleriyle ilgili açıklama yaptı. İçişleri Bakanlığını görev çağıran Emiroğlu, "Bu açık bir provokasyondur" dedi.

AMİDA HABER- HÜDA PAR Genel İdare Kurulu Üyesi ve Parti Sözcüsü Yunus Emiroğlu sosyal medya hesabından konuyla ilgili açıklama yaptı. Emiroğlu, “Sosyal medyada paylaşılan bir video üzerinden Partimize yönelik kara propaganda yapılmaktadır. Bu olay, açık bir provokasyondur. İçişleri Bakanlığı ve ilgili kurumlar derhal bu şahısla ilgili gerekeni yapmalıdır. Bu olay açığa çıkarılmalıdır” paylaşımı yaptı.

'Şahsın partimizle alakası yok'

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Mahmut Şahin ise, “Söz konusu şahsın partimizle hiçbir ilgisi ve alakası bulunmamaktadır. Buna rağmen videodaki şahsı ve konuşmalarını, partimizle ilişkilendirmeye çalışan kişi ve kesimlerin hangi oyun / provakasyonların peşinde olduğunu çok iyi biliyoruz. Yasal süreç başlatılmıştır. Bilginize…” ifadelerini kullandı.

Ne demişti?

Batman'da yapılan sokak röportajında İsmail Cevher Kasımoğlu adlı kişi şu ifadeleri kullandı: Ekonominin neresi kötü? Herkesin cebinde iPhone var. Bu köpeklere, ateistlere, kafirlere oy vermem. Biz devletçiyiz. Erdoğan'a dokunsalar kafalarını keseceğiz. Biz cihada hazırız. Kafalarını keseriz. Bunlar kafirdir” sözleri kısa sürede yayıldı.

CHP’den açıklama

CHP ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun avukatı Celal Çelik bir açıklama yaparak, “Bu densiz hakkında derhal gereğini yapıyoruz. En ağır şekilde ceza almasını sağlayacağımıza emin olun! Böylesi ahlaksızların peşini bırakmayız” paylaşımı yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.