Mardin’de katliam gibi kaza: 6 ölü, 5 yaralı

Mardin’de katliam gibi kaza: 6 ölü, 5 yaralı

Mardin’in Ömerli İlçesi’nde kamu görevlilerini taşıyan servis aracının devrilmesi sonucu 6 kişi öldü, 5 kişi yaralandı.

AMİDA HABER- Edinilen bilgilere göre, kaza Mardin’in Ömerli-Midyat karayolunda yaşandı. Sürücüsü ve plakası henüz belirlenemeyen minibüs, Ömerli kara yolunda şarampole devrildi. Feci kazada araçta bulunan 6 kişi yaşamını yitirdi, 5 kişi yaralandı.

Hayatını kaybedenlerin kimlikleri açıklandı

Kazada araçta bulunan Fatma Kaya, Büşra Keleş, Kamuran Önen, Abdullah Macit, Yusuf Tunç ve Ruken Adam yaşamını yitirdi, 5 kişi yaralandı.

Vali: Hayatını kaybedenler kamu görevlisi

Mardin Valisi Mahmut Demirtaş, kazaya dair yaptığı açıklamada, hayatını kaybedenlerin Midyat’ta kaldığını, Mardin merkez ve Ömerli ilçesinde çalıştıklarını anlattı.

Demirtaş, ”Kazada hayatını kaybedenler kamu görevlisi. Hayatını kaybedenlere rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılara da şifalar diliyorum” dedi.

6 kamu görevlisi hayatını kaybetti

Mardin Valiliği ise yaptığı yazılı açıklamada, "Saat 07.40 sıralarında Midyat istikametinden Mardin istikametine doğru seyir halinde olan, içerisinde 11 kamu görevlisinin bulunduğu aracın şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu trafik kazası meydana gelmiştir. Yaşanan trafik kazasında 6 kamu görevlisi vefat etmiş, 5 kamu görevlisi ise yaralanmıştır. Yaralılar Mardin Eğitim ve Araştırma ile Midyat Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınmıştır. Vefat eden kamu görevlilerine Allah'tan rahmet ailelerine sabır ve başsağlığı, yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz. Olayla ilgili adli ve idari tahkikat devam etmektedir” ifadelerine yer verildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.