Tatilcilerin yeni gözdesi: Hazar Gölü’ne bayramda ziyaretçi yoğunluğu

Tatilcilerin yeni gözdesi: Hazar Gölü’ne bayramda ziyaretçi yoğunluğu
Elazığ'ın Sivrice ilçesindeki Hazar Gölü'nde Kurban Bayramı tatilinde ziyaretçi yoğunluğu yaşanıyor.

AMİDA HABER - Hazar Gölü çevresindeki otel ve işletmeler, tatilciler için serinlemek ve dinlenmek için ideal bir tercih oldu. Gölde bulunan plajlar, kamp alanları, sosyal tesisler ve tekne turlarıyla tatilciler, doğal güzelliklerin keyfini çıkardılar.

Fırat Bahçeci, 14 yıldır bölgede tesis işleten bir işletmeci olarak, misafirlere konforlu bir tatil imkanı sunduklarını belirtti. Bayram tatilini Hazar Gölü'nde geçirenlerin çoğunluğunun bölge halkı olduğunu ifade eden Bahçeci, otel ve çadır kentlerinin dolu olduğunu dile getirdi.

hazar1.jpg

‘Ege kıyılarına benzer bir atmosfer’

Tatilcilerden Hasan Yumuşakbaş, ailesiyle birlikte Hazar Gölü'nü tercih ettiklerini ve gölün güzelliğine hayran kaldıklarını belirtirken, "Doğu'nun Bodrum'u" benzetmesi yaptı. Malatya'dan gelen Batuhan Önal ise göl çevresinin Ege kıyılarına benzer bir atmosfere sahip olduğunu vurguladı.

hazar3.jpg

İstanbul'dan gelen Can Ergür ise ailesini ziyaret ettiği Elazığ'da tatilini Hazar Gölü'nde geçirdiğini söyleyerek, buranın güzelliklerinden ve aileleriyle geçirilen keyifli zamanlardan bahsetti.

Şanlıurfa'dan gelen Edip Kaya da ailesiyle birlikte güzel bir tatil geçirdiğini belirtti. (Haber Merkezi)

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.