Diyarbakır’da iki ilçenin bağlantı yolu asfaltlandı

Diyarbakır’da iki ilçenin bağlantı yolu asfaltlandı
Diyarbakır’da onlarca köye ulaşım sağlayan Bismil ve Sur ilçeleri arasında bağlantı yolu yenileme çalışmaları kapsamında Büyükşehir Belediyesi tarafından asfaltlandı.

AMİDA HABER – Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Doğan Hatun, Sur ilçe sınırları içinde yer alan Tanoğlu-Kozan-Sati grup mahalle yolunda Yol Yapım Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı tarafından yapılan asfalt çalışmalarını inceledi.

Hatun, Sur ilçesindeki 9.5 kilometrelik Tanoğlu-Kozan-Sati grup mahalle yolundaki asfalt çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Aziz Özdoğan, DİSKİ Genel Müdürü Mehmet Şerifoğlu, Yol Yapım Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanı Süleyman Nazif Akgönül’ün de eşlik ettiği Eş Başkan Hatun işçilerle sohbet ederek, projeye ilişkin ekiplerden bilgi aldı.

asfalt-sur-diyarbakir3.jpg

Birçok köy ve mahalle yararlanacak

Yenileme çalışmaları devam eden grup yolu Bismil ve Sur ilçeleri arasında bağlantı yolu olarak da kullanılıyor.

Çalışmaların tamamlanması ile yoldan Kozan, Sati, Kartaltepe, Sarılar, Kervanpınar, Gölpınar, Tanoğlu, Hızırilyas mahalleleri ile Hamzalı, Hanefi, Boztepe ve Zorova mezraları faydalanacak.

asfalt-sur-diyarbakir33.jpg

Lice’de 3 cadde yenileniyor

Proje kapsamında Lice ilçe merkezi sınırları içinde yer alan ve ilçenin tamamının sıklıkla kullandığı toplam 1.7 kilometrelik Mualla, Müminağa ve Bağlar caddelerinde de sıcak asfalt serimi yapılacak. (Haber Merkezi)

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum