Eski vekilden sevindiren haber: Tahliller temiz, taburcu oldu

Eski vekilden sevindiren haber: Tahliller temiz, taburcu oldu
Uzun bir süredir ağır bir tedavi sürecinden geçen eski vekil, son aldığı 21 günlük kemoterapi ve kök hücre naklinden sonra taburcu olduğunu duyurdu.

AMİDA HABER – Halkların Demokratik Partisi (HDP) 25, 26 ve 27. dönem Gaziantep milletvekiliği yapan Mahmut Toğrul, tedavisinin başarılı kök hücre naklinden sonra bittiğini ve taburcu olduğunu söyledi.

Tedavisinin son durumuna ilişkin sosyal medya hesabı X üzerinden bilgi veren Mahmut Toğrul, “Ankara’da özel bir hastanede iki aydır çok zorlu, ağrılı ve acılı bir kemoterapi sürecinin ardından yine 21 gün süren kök hücre nakli sonrasında dün taburcu oldum. Bildiğiniz üzere son çekilen PET ve yapılan biyopsi sonucum temiz çıktı, hiç bir tutulum olmadığını doktorlarım ifade ettiler. Kök hücre nakli süreci zorluklara rağmen başarıyla bitti.” dedi.

mahmut-togrul.jpg

Toğrul, kendisini yalnız bırakmayan başta ailesi ve partili arkadaşlarına teşekkür ettiği mesajında şunları söyledi:

“Değerli Dostlarım,

Ankara’da özel bir hastanede iki aydır çok zorlu, ağrılı ve acılı bir kemoterapi sürecinin ardından yine 21 gün süren kök hücre nakli sonrasında dün taburcu oldum. Bildiğiniz üzere son çekilen PET ve yapılan biyopsi sonucum temiz çıktı, hiç bir tutulum olmadığını doktorlarım ifade ettiler. Kök hücre nakli süreci zorluklara rağmen başarıyla bitti. Şimdi ki en önemli konu enfeksiyon kapmamak ve nüks etmemesi için dua etmektir. Tedavim boyunca bir bebeğe bakar gibi bana bakan başta sevgili eşim ve kızım olmak üzere, doktorlarıma, hastanenin Hematoloji ve ilik nakli servisinde görev yapan hemşire ve çalışanlarına, desteğini ve iyi dileklerini esirgemeyen bizzat ziyaret eden, telefonla ya da sosyal medya üzerinde mesajla yalnız bırakmayan akrabalarıma, partililerimize, tüm dostlarıma, yoldaşlarıma, hemşehrilerime köylülerime, köyümüzün tüm dernek yönetimlerine özellikle teşekkürlerimi sunuyorum. İyi ki varsınız. İyi ki sizin gibi dostlara sahibim. Her şey için çok teşekkürler.”

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.