Ensarioğlu’ndan Amedspor açıklaması: Devletin refleks göstermesi lazım

Ensarioğlu’ndan Amedspor açıklaması: Devletin refleks göstermesi lazım

Kaynak:Sosyal Medya

Son dakika: Bağımsız Milletvekili Salim Ensarioğlu, Nevşehir’de saldırıya uğrayan Diyarbakırlı işçilere ilişkin açıklama yaptı.

AMİDA HABER - Nevşehir Ürgüp'te, Amedspor forması giydikleri gerekçesiyle üç kişi saldırıya uğramıştı. Saldırıya ilişkin Devlet eski Bakanı ve İstanbul bağımsız milletvekili M. Salim Ensarioğlu’ndan açıklama geldi.

Sosyal medya hesabı X’te yaptığı paylaşımda, saldırıya uğrayan işçilere geçmiş olsun dileklerini ileten Ensarioğlu devletin bu tarz saldırılarla ilgili refleks göstermesi gerektiğini belirtti.

Ensarioğlu şöyle konuştu:

“Basına yansıdığı boyutuyla; Nevşehir’de Amedspor forması giymeleri dolayısıyla saldırıya uğrayan işçilerimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

Bir spor kulübü üzerinden işçilere yöneltilen bu ırkçı anlayış; maalesef siyasilerin, medyanın ve topluma nüfuz eden birtakım otoritelerin eseridir. Amedspor üzerinden istikrarlı bir şekilde belirginleştirilen ırkçı anlayışa karşı devletimizin refleks göstermesi ve toplumda kutuplaşmaya mahal verilmemesi gerekmektedir. Amedspor Kulübü ülkenin özbeöz evladıdır. Üvey evlat muamelesine artık somut bir şekilde dur denilmelidir.”

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum