HÜDA PAR’lılar o parkta İlahi söyledi, namaz kıldı!

HÜDA PAR’lılar o parkta İlahi söyledi, namaz kıldı!
HÜDA PAR Diyarbakır Gençlik Kolları Başkanlığı, dans grubuna saldırının gerçekleştiği TEMA Park’ta buluştu, ilahiler söyledi, namaz kıldı.

AMİDA HABER - HÜDA PAR Diyarbakır Gençlik Kolları Başkanlığı’nın “Parklar Bizim Gençlik Bizim” sloganıyla her hafta Diyarbakır'ın farklı bir ilçe ve park alanında gerçekleştirdiği park etkinlikleri bu hafta TEMA Park’ta yapıldı.

hudapar-ilahi.jpg

Geçtiğimiz pazar günü SwingAmed Dans Okulu öğrencilerine saldırının düzenlediği parkta bulunan HÜDA PAR’lı gençlere, Diyarbakır İl Başkanı Zeynul Abidin Gülsever de eşlik etti. Program, Ammar Zeren'in Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

hudapar33.jpg

‘Parklar ailevi yerlerdir’

Sinevizyon gösterimi ile devam eden etkinlikte, ilahiler söylendi, ardından yatsı namazı kılındı. Programda konuşan HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkan Yardımcısı Yahya Oğraş, şunları söyledi:

“Parklar; umumun nefes aldığı, bir araya geldiği, hasbihal ettiği, dertleştiği, çocukların oynadığı, ‘bayanların’ muhabbet ettiği, gençlerin sportif faaliyetleri, kütüphanesi ve mescidiyle en güzel bir şekilde kendi yaşam tarzımızın bir simgesi ve aynası olan alanlardır. Buralar mahrem yerler değil, ailevi yerlerdir. Eğer çirkeflikler, ahlaksızlıklar ve İslam'a aykırı herhangi gayri meşru bir fiil burada yapılırsa Diyarbakır halkı buna müsaade etmeyecektir. Bunu herkes böyle bilsin!” Program, yapılan çekiliş ve dualar ile sona erdi. (Haber Merkezi)

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum