Diyarbakır’da 4 ayrı görev verilmişti:  Son verildi

Diyarbakır’da 4 ayrı görev verilmişti: Son verildi

Diyarbakır Bağlar Belediyesi'nde 4 ayrı görev verilen AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Uğur Erekli’nin tüm görevlerine son verildi.

AMİDA HABER- Rüşvet ve yolsuzluk suçlamasıyla hakkında davalar açılan Diyarbakır Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’nun “özel kalem müdürü” olarak işe aldığı ve Belediye Başkan Yardımcısı, Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü, Ruhsat Denetim Müdürü yaptığı AK Parti Bağlar Gençlik Kolları Başkanı Uğur Erekli’nin tüm görevlerine son verildi.

Bağlar Belediyesi’ndeki spor tesislerinin işletilmesinin verilmesiyle gündeme gelen Erekli’nin görevine, belediye yönetimini Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) adaylarının kazanmasıyla son verildi.

İki kişi tutuklanmıştı

Öte yandan Belediye sınırları içinde bulunan ve imar izni verilen her daire için 50 bin TL rüşvet almakla gündeme gelen Beyoğlu’nun görevlendirdiği Belediye Başkan Yardımcısı Sıddık Aycıl ve Fen İşleri Müdürü Fırat Kılıç rüşvetten tutuklanmıştı. Kendisi ise adli kontrol tedbirleri kapsamında serbest bırakıldı.

Beyoğlu’nun gündeme geldiği başka bir konu ise, bir iş insana ait 2 iki plazadan birini eşi Dürdane Beyoğlu üzerine kaydettiği, diğerini ise kızının adına kaydettiği iddiaları yer aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum