Amedspor Başkanı Avrupa’da: Hedefte Kürt futbolcular var

Amedspor Başkanı Avrupa’da: Hedefte Kürt futbolcular var
Avrupa’ya çıkarma yapan Amedspor Kulüp Başkanı Aziz Elaldı’nın yapacağı ziyaretlerin detayları belli oldu.

AMİDA HABER - Trendyol 1. Lig’in yeni ekibi Amedspor’da kongre bitti, teknik direktör Ersun Yanal ile sözleşme imzalandı. Bayram seyran dinlemeyen Amedspor teknik heyeti ve yönetimi dört koldan çalışmalarını sürdürüyor.

Transfer komitesi bir yandan ülke içinde görüşmeler yaparken, Avrupa’da bulunan Amedspor Kulüp Başkanı Aziz Elaldı’nın yapacağı ziyaretlerin detayları belli oldu.

Barcelona ziyareti ne zaman?

amedspor-ersun-yanal.jpg

İspanya’da bulunan Başkan Elaldı’nın dünyanın en ünlü kulüpleri arasında gösterilen Barcelona Kulübü başkanı Joan Laporta ile bir araya gelmesi bekleniyor.

İş insanlarına ziyaret

amedsporrr.jpg

Barcelona ziyaretinin ardından Başkan Elaldı’nın dayanışma günleri adı altında Avrupa’da yaşayan Kürt iş insanları ile bir araya gelmesi bekleniyor. Elaldı’nın burada yaşayan iş insanlarından Amedspor’a sahip çıkması için destek çağrısında bulunacağı kaydedildi.

Kürt sporcularla davet

Avrupa ziyaretlerinin üçüncü ayağında ise Kürt sporcular var. Amedspor Kulüp Başkanı Aziz Elaldı’nın Avrupa’nın farklı kulüplerinde oynayan Kürt asıllı bazı futbolcularla bir araya gelerek görüşmeler yapacağı bekleniyor. Bu oyunculardan bazılarının Amedspor’a gelmesi için teklif yapılacağı ifade ediliyor.

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
16 Yorum