Amedspor maçı öncesi Sakaryaspor’dan dikkat çeken açıklama

Amedspor maçı öncesi Sakaryaspor’dan dikkat çeken açıklama

Kaynak:Sosyal Medya

Sakaryaspor ligde karşılaşacağı Amedspor maçı öncesi medyada çıkan haberler hakkında açıklamada bulundu.

AMİDA HABER - TFF 1. Ligi’nin 3 maçında Amedsporla karşılaşacak olan Sakaryaspor sosyal medya hesabı X’ten bir mesaj yayınlandı. Sakarya temsilcisinden yapılan paylaşımda Amedspor tarafından “Deplasman tribününe ek kontenjan isteğini onayladığı yönündeki haberler, tamamen asılsızdır” ifadeleri yer aldı.

Konuyla ilgili yapılan paylaşımda, Sakaryaspor’un medyada çıkan haberlerden ötürü hukuki yollara başvuracağı bildirildi.

Kulüpten yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verildi:

"Sakaryaspor'umuz ile Amed Sportif Faaliyetler arasında oynanacak olan üçüncü hafta müsabakamız öncesinde birkaç gündür kamuoyunu gereksiz yere meşgul eden bazı haberler, bilinçli şekilde sosyal medya ve basın organları aracılığıyla servis edilmektedir.

Sakaryaspor yöneticilerinin, Amed Sportif Faaliyetler yönetimi ile görüşerek maç günü için deplasman tribününe ek kontenjan isteğini onayladığı yönündeki haberler, tamamen asılsızdır.

Kulübümüzün bu hassas süreci karşımıza çıkarılan tüm engelleme çabalarına rağmen büyük bir sağduyu çabasıyla yürütmeye çalıştığını belirtir, kamuoyunda infial oluşturabilecek olan asılsız haberler için hukuki yollara başvuracağını bildiririz!"

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.