Aziz Yıldırım Amedspor için devreye girdi: 11 futbolcu gelecek

Aziz Yıldırım Amedspor için devreye girdi: 11 futbolcu gelecek
TFF 1’inci Lig için hazırlıklarını yapan Amedspor ile ilgili iddiaların ardı arkası kesilmiyor. Son olarak Fenerbahçe’nin eski Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım’ın 11 futbolcunun Amedspor’a gelmesi için devreye girdiği iddia edildi.

AMİDA HABER – TFF 2. Lig'de şampiyon olarak üst lige geçen Amedspor, hem Türkiye’de hem de dünya medyasında gündem olmaya devam ediyor. Hakkında çıkan haberler, Türkiye Süper Ligi’nde mücadele eden ilk üç futbol takımıyla yarışıyor.

Amedspor medyanın da yıldızı oldu

Amedspor’a yapılan tüm haksızlık ve saldırıları yıllarca görmeyen ve öcü muamelesi yapan medya transfer atağına geçen Amedspor ile ilgili 'TIK' uğruna ilginç haberler paylaşmaya devam ediyor.

Spor medyasının yıldızı olan Amedspor hakkında yapılan haberler ve iddialar gündeme girdi.

2024/04/07/amedspor4.jpg

Aziz Yıldırım devreye girdi iddiası

Ronaldo’nun Amedspor’a, “Evet” dediğini yazan Fotospor gazetesi, bu kez Aziz Yıldırım’ın devreye girmesi ile Fenerbahçe’nin kadrosunda düşünmediği 11 futbolcuyu Amedspor’a önerdiğini yazdı.

Gazete Amedspor’a transfer edilmesi beklenen 11 futbolcunun isimleri açıklandı. Habere göre, Joao Pedro, Emre Demir, Burak Kapacak, Omar Fayed, Tiago Çukur, Ertuğrul Çetin, Çağatay Kurukalıp, Jin-ho Jo, Yiğit Efe, Arda ve Barış Sungur’un Amedspor’a transfer edileceği iddia edildi.

Futbolcular aynı takımda oynayacak

Ayrıca, Fenerbahçe tarafının devamlılık ve birbirlerine bağlılık nedeniyle özellikle Fayed ve Jin-ho ile Emre, Tiago ve Çağatay'ın aynı takımda oynamasını istediği belirtilirken, bu oyuncular için bedel istenmedi ve oynama garantisi istediği belirtildi.

Aziz Elaldı'dan açıklama

Ulusal basında çıkan haberler üzerine Amedspor Kulüp Başkanı Aziz Elaldı açıklama yaptı.

Sosyal medya hesabından çıkan haberler üzerine açıklama yapan Elaldı, “Bazı sosyal medya hesaplarında Aziz Yıldırım'ın kulübümüze yönelik tasarrufları olacağı iddia edilmektedir. Tek sahibi halkımız olan Amedspor, sadece kendi öz kaynaklarıyla yeni sezona hazırlanmaktadır. Asılsız ve gerçeği yansıtmayan haberlere itibar etmeyelim” ifadelerini kullandı.

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum