Bölgenin gözü çarşamba saat 21.00’da olacak

Bölgenin gözü çarşamba saat 21.00’da olacak
 Muhabir
Türkiye Futbol Federasyonu TFF 1. ligde oynayan Amedspor, deplasmanda Sakaryaspor ile karşılaşacak. Başta Diyarbakır ve bölge halkının gözü o saatte olacak.

AMİDA HABER – Tarihinde ilk kez TFF 1. ligde oynayan Amedspor, ligin ilk iki haftasında istediği başarıyı elde edemedi. Amedspor 28 Ağustos Çarşamba günü saat 21.00’de İstanbul Ümraniye’de bulunan Necmi Kadıoğlu Stadyumu’nda Sakaryaspor ile karşılaşacak.

Maç günü için 2 ayrı karar alındı

amedd.jpg

TFF resmi sitesinde önce Sakaryaspor-Amedspor maçının 28 Ağustos Çarşamba günü saat 21.00’da İstanbul’da oynayacağı açıklanmıştı. Daha sonra Sakarya yönetiminin TFF’ye yaptığı itiraz sonrası maç saati ve yeri yeniden değiştirilmişti. Amedspor maçının 25 Ağustos Pazar günü saat 21.45’te İstanbul Ümraniye’de Şehir Stadyumu’nda oynanacağı kararlaştırılmıştı. Daha sonra Amedspor ile yapılan görüşmeler sonucunda maçın tekrar 28 Ağustos Çarşamba Günü saat 21.00’de Necmi Kadıoğlu Stadyumu’nda oynanacağı açıklanmıştı. Böylece son karar verildi ve Amedspor Sakaryaspor’a İstanbul’da konuk olacak.

Gözler 21.00’da olacak

ameddd.jpg

Yeşil kırmızılı taraftarlar son 3 günde Google da “Amedspor maçı ne zaman, nerede oynayacak?” şeklinde yazdığı ortaya çıktı. Son karardan sonra birçok taraftar sosyal medya hesabından son kararı paylaşarak “Maç 28 Ağustos Çarşamba günü saat 21.00’de İstanbul’da” paylaşımlarda bulundu. Birçok taraftar bölge halkına seslenerek “sahada ya da ekran başında gözümüz saat 21.00’da olacak. Tüm Amedspor taraftarları bu kez 3 puan bekliyor” paylaşımı yaptı.

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum