İstişare Kurulu Başkanı açıkladı: Amedspor Türkiye’ye açılıyor!

İstişare Kurulu Başkanı açıkladı: Amedspor Türkiye’ye açılıyor!
Amedspor’da kongre hazırlıkları devam ederken, Amedspor Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Burç Baysal takıma gelir sağlayacak projeler için çalışmalar yürüttüklerini söyledi.

AMİDA HABER - Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig Kırmızı Grup’ta 10 yıl sonra şampiyon olarak 1. Lige çıkmaya hak kazanan Amedspor’da kongre hazırlıkları devam ediyor. Dün toplanan Amedspor Yüksek İstişare Kurulu, mevcut başkan Aziz Elaldı’nın başkanlığına yeşil ışık yaktı. Kritik toplantının ardından Elaldı gerekli bütçe ve yönetimi belirleme çalışmalarına başladı.

Kongre süreci öncesi Amedspor Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Burç Baysal, mali sorunlar, tesisleşme ve güçlü yönetimle ilgili Amida Haber’e konuştu.

2024/04/07/amedspor4.jpg

‘Güçlü bir yönetim şart’

Birinci Lig’in farklı bir platform olduğunu dile getiren Baysal, “Birinci Lig için çok farklı bir yol haritası belirlemek lazım. Yönetim, mali konular, futbol şube gibi kritik birimler var. Bu birimlerin çok iyi olması lazım. Oranın zorluklarını hepimiz biliyoruz. Ama güçlü bir yönetim ve güçlü bir Yüksek İstişare ile bütün sorunlarımızı çözmeyi amaçlıyoruz. Çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

‘Projesi ile aday olmak isteyen olursa kapı açık’

Her türlü talebe açık olduklarını ifade eden Baysal, “Şampiyon olmuş bir yönetim var. Yönetim kurulu üyelerimiz ciddi bir performans gösterdi. Bütün yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyoruz. Projesi ile kulübe aday olmak isteyen olursa kapımız açık olacak. Bu takımın başarısı için kim elini taşın altına koyarsa bunu değerlendiririz. Ama dediğim gibi burada şampiyon olmuş bir takım ve yönetim var” ifadelerini kullandı.

2024/04/09/amedspor-stadyum-dolu.jpeg

‘Gelecek yönetim elini cebine atmalı’

Takımın mali sıkıntı yaşamaması için gelecek yönetimin elini cebine atması gerektiğini belirten Baysal, “Kulübün sıkıntı yaşamaması için elini cebine atan bir yönetim olması lazım. Bugün Amedspor’un profesyonel bir yönetime ihtiyacı var. Milyonlara yaklaşan taraftar kulübe sahip çıkmaya hazır. Dünyada sıralamaya giren bir kulüpten söz ediyoruz. Bu taraftar kitlesinin takımına daha fazla sahiplenmesini umut ediyoruz” diye konuştu.

2024/04/09/amedspor-etimesgut1.jpeg

Amed Store farklı illeri açılıyor

Kulübün mali sorun yaşamaması için Türkiye’nin farklı illerinde Stor mağazaları açmayı planladıklarını kaydeden Baysal, “Diyarbakır dışında Amed Store mağazası yok. Kongre sonrası İstanbul, Mersin, İzmir ve bölge kentlerinde Amed Store mağazaları açmayı planlıyoruz” dedi.

amedspor-sampiyon.jpg

Tesis tadilata alınıyor

Mevcut tesiste tadilat başlayacağını kaydeden Baysal, orta vadede ise tesisleşme konusunda daha radikal kararlar alacaklarını söyledi.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.