Sakaryaspor haftaya ‘Vatan, Millet, Sakarya!’ ile başladı

Sakaryaspor haftaya ‘Vatan, Millet, Sakarya!’ ile başladı

Kaynak:Sosyal Medya

İki gün sonra Amedspor ile karşılaşacak olan Sakaryaspor, sosyal medya hesabından “Vatan, Millet Sakarya” mesajı paylaştı.

AMİDA HABER- TFF 1’inci Lig’in yeni ekibi Amedspor Çarşamba günü İstanbul’da Sakaryaspor’a konuk olacak. Çalışmalarını tamamlayan yeşil kırmızılı kafile yarın sabah uçakla İstanbul’a gidecek, maç saatini bekleyecek.

amed-sampiyon-2.jpg

Kritik maç öncesi yeşil siyahlı ekip 27 Ağustos Malazgirt Zaferi’nin yıldönümü nedeniyle X hesabından paylaşım yaptı. Sakaryaspor Kulübü, “Türk milletine Anadolu'nun kapılarını açan ve bağımsızlığımızı perçinleyen liderlerimizi, Anadolu’yu vatan kılan tüm şehitlerimizi saygı, sevgi ve rahmetle anıyoruz. Geldik, gitmiyoruz!” notu düştü.

Vatan, Millet, Sakarya!

Kulüp başka bir paylaşımında ise, “Mutlu haftalar Büyük Sakaryaspor taraftarı, Vatan Millet ????????????????????????????!” yazdı. Paylaşım nedeniyle “Bütün başarısızlıklarını ve Sakaryaspor'da oluşan kaosun, ödenmeyen çeklerin hesabını milliyetçilik örtüsüyle saklamaya çalışan Sakaryaspor yönetimi, Amed maçı öncesi ‘Vatan Millet Sakarya! " paylaşımı yaptı” yorumlarına neden oldu.

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum