Sakaryaspor’dan Amedspor maçı öncesi dikkat çeken açıklama

Sakaryaspor’dan Amedspor maçı öncesi dikkat çeken açıklama

Kaynak:Sosyal Medya

Önümüzdeki hafta Amedspor’la karşılaşacak olan Sakaryaspor’dan dikkat çeken bir açıklama geldi.

AMİDA HABER - TFF 1. Ligi’nde 3 hafta karşılaşmasında Amedspor ile Sakaryaspor karşı karşıya gelecek. Maça günler kala Sakaryaspor’dan taraftarlarına ‘sağduyu’ mesajı paylaşıldı.

Sakaryaspor’un X hesabından yapılan açıklamada, “28 Ağustos 2024 Çarşamba günü saat 21.00'de Necmi Kadıoğlu Stadyumu'nda oynayacağımız Amedspor maçı öncesinde, Sakaryaspor ailesi olarak birlik ve beraberliğimizi bir kez daha vurgulamak istiyoruz. Bu önemli karşılaşmada, takımımıza olan inancımız ve desteğimiz en büyük gücümüz olacaktır.

Sakaryaspor'umuzun şanlı tarihine yakışır şekilde, sadece sahada değil, tribünde ve şehrimizde de sağduyu ile hareket etmeliyiz. Unutmayalım ki, centilmence davranışlar ve sorumluluk bilinci, kulübümüzün başarısı kadar önemli değerlerdir. Taraftarlarımızın, her zaman olduğu gibi bu maçta da Sakaryaspor'un büyüklüğüne yakışır bir duruş sergileyeceğinden eminiz.

28 Ağustos'ta, Necmi Kadıoğlu Stadyumu'nda hep birlikte takımımızın yanında yer alarak, bu tarihi anı paylaşmaya davet ediyoruz. Sağduyu ile başaracağız, birlikte güçleneceğiz” denildi.

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum