Kayapınar’dan çocuklara karne hediyesi

Kayapınar’dan çocuklara karne hediyesi

Diyarbakır merkez Kayapınar İlçe Belediyesi, yarıyıl tatili öncesi kırsal mahallerde eğitim gören 2 bin öğrenciye bot hediye etti.

AMİDA HABER- Kayapınar Belediyesi, yarıyıl tatiline girecek öğrenciler için sürpriz yaptı. Geçtiğimiz ay 300 yetim ve öksüz çocuğa mont yardımında bulunan Kayapınar Belediyesi bu kez de ilçeye bağlı kırsal mahallelerdeki 2 bin öğrenciye bot hediye etti. Botlar, yarıyı yıl tatili öncesi öğrencilere teslim edildi. Yeni botlarını giyen çocukların mutlulukları gözlerinden okunuyordu.

karne-hediyesi.jpg

Yarı yıl tatili öncesi sevindirmek istedik

Kayapınar Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Arif Karaman, "Her kırsal mahallemiz ve mezramızda vatandaşlarımız ve öğrencilerimiz ile bir araya gelerek onları ziyaret ediyoruz. Yarı yıl tatili öncesi çocuklarımız için hediyeler hazırladık ve takdim ettik. Onların mutluluğu ile bizler daha da mutlu olduk. Devletimizin en uzak köylerde bile okuyan çocuklarımızın yanında olduğunu göstermek istedik. Çocuklarımızın hediyeleri alınca gözlerine yansıyan mutluluk bizler için çok değerli. Onların geleceğin kaymakamları, öğretmenleri, belediye başkanları, mühendisleri olması için bizlerde elimizden gelen desteği göstereceğiz" diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.