Yürürlüğe girdi: Diyarbakır’da kuaförler hangi gün kapalı olacak?

Yürürlüğe girdi: Diyarbakır’da kuaförler hangi gün kapalı olacak?
Ticaret Bakanlığı’nın kuaför ve güzellik salonlarının haftanın 1 günü kapalı olmasını içeren kararı bugün yürürlüğe girdi. Peki, Diyarbakır’da berber ve kuaförler hangi gün kapalı olacak?

AMİDA HABER - Ticaret Bakanlığı aldığı kararla, bugünden itibaren kuaför ve güzellik salonlarının haftanın 1 günü kapalı olacağı bildirildi.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, berber ve kuaförlerin haftanın bir günü kapalı olması yönündeki kararın 18 Ağustos 2022 tarihinde alındığına dikkat çekilerek şu ifadelere yer verildi: "Bu doğrultuda, berber, kuaför ve güzellik salonlarının ülke genelinde haftanın bir günü kapalı olması uygulaması 1 Temmuz itibarıyla yürürlüğe girecek ve bu işletmelerin valilikler tarafından belirlenen günlerde kapalı olmadığının tespiti halinde Bakanlığımızca idari yaptırım uygulanacaktır.”

kuafor-kapali.jpg

Diyarbakır’da berberler hangi gün açık?

Kentlere göre, berber, kuaför ve güzellik salonlarının kapalı olacağı gün ile ilgili karar valiliklere bırakıldı. Diyarbakır’da erkek berberlerinin ve kadın kuaförlerinin Salı günü kapalı olması yönünde karar alınmıştı. Kararın devam edeceği öğrenildi. (Haber Merkezi)

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.