Amedspor’un şampiyonluğu iyi geldi: Bölgeden 4 takım şampiyon oldu

Amedspor’un şampiyonluğu iyi geldi: Bölgeden 4 takım şampiyon oldu

Amedspor’un şampiyonluğu tüm bölgede kutlanırken, bölgenin diğer şehirlerinden gelen şampiyonluk haberleri sevinci ikiye katladı.

AMİDA HABER - Türkiye Futbol Federasyonu 2. ve 3. liglerde mücadele eden bölge takımları önemli başarılara imza attı. TFF 3. Lig’de Batman Petrolspor şampiyonluğunu ilan ederek bir üst lige yükseldi. Batman Petrolspor bugün düzenlenecek tören ile şampiyonluk kupasını kaldıracak. Batman hiç olmadığı kadar mutlu bir şehir görüntüsü veriyor.

Komşu şehirde 2 şampiyonluk

batman-petrolspor.jpeg

Diyarbakır’ın komşu ili Şanlıurfa’da yaşanan şampiyonluklar şehri adeta bayram havasına soktu. Çifte sevincin yaşandığı kentte Karaköprüspor 3. ligde şampiyonluğunu ilan ederek 2. lige çıkmaya hak kazandı. Şanlıurfa’nın bir diğer temsilcisi Viranşehir Belediyespor ise 37 yıl aradan sonra şampiyonluğunu ilan ederek profesyonel lige çıkmaya hak kazandı. Amatör ligde şampiyon olan Viranşehir Belediyespor artık 3. ligde oynayacak.

Vanspor maça çıkmadı

viransehir-belediyespor.jpeg

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Vanspor şike iddaları nedeniyle Bursaspor maçını 21. dakikada terk ederek, protesto gösterisinde bulundu. Maçtan çekilen Vanspor Play Off’ta oynayacak. Vanspor bu zorlu mücadeleden başarılı çıkabilirse bir üst lige çıkacak. Böylece bölgede 5 takım daha profesyonel liglere çıkmaya hak kazanmış olacak. (Haber Merkezi)

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum