Van Büyükşehir’den temizlik çağrısı

Van Büyükşehir’den temizlik çağrısı
Van Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanları Neslihan Şedal ve Abdullah Zeydan, vatandaşlara yönelik temizlik seferberliği çağrısı yaparak, "Temiz Kent, Temiz Toplum" kampanyasına destek vermelerini istedi.

AMİDA HABER - Van Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramı öncesinde ve bayram süresince başlattığı kent temizliği çalışmalarını bayram sonrasında da sürdürme kararı aldı. Bu doğrultuda, ilçe belediyeleriyle birlikte yoğun mesai harcayan belediye ekipleri, kentin dört bir yanında temizlik faaliyetleri yürütüyor.

van2.jpg

Bayram sabahı, Van Büyükşehir Belediye Eşbaşkanları Neslihan Şedal ve Abdullah Zeydan'ın da katılımıyla ana arterlerde ve birçok sokakta temizlik çalışmaları yapıldı.

‘Halkımızdan destek ve duyarlılık bekliyoruz’

Belediye yetkilileri, bu çalışmaların bayram sonrasında da tüm kent halkının katılımıyla sürdürülmesini ve "Temiz Kent, Temiz Toplum" kampanyasının güçlü bir şekilde devam etmesini istediklerini vurguladılar.

van1.jpg

Eşbaşkanlar tarafından yapılan ortak açıklamada, "Bayram sürecinde başlattığımız 'Temiz Kent, Temiz Toplum' kampanyası kapsamında 7/24 esaslı çalışmalarımıza devam ediyoruz. Ancak çöplerin gelişi güzel bırakılması gibi olumsuzluklarla karşılaşıyoruz. Bu noktada siz değerli halkımızdan kampanyamıza destek olmanızı ve duyarlılık göstermenizi bekliyoruz. Sağlıklı ve huzurlu bir bayram geçirmenizi diliyoruz" ifadelerine yer verdiler. (Haber Merkezi)

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.