Dicle Elektrikten ikinci açıklama: Arkadaşlarımız zor durumda kalıyor

Dicle Elektrikten ikinci açıklama: Arkadaşlarımız zor durumda kalıyor
Diyarbakır’ın Çınar ilçesinde başlayan ve kısa sürede Mardin’in Mazıdağı ilçesine sıçrayan yangın faciasıyla ilgili Dicle Elektrik’ten tekrardan yazılı açıklama geldi.

AMİDA HABER - Diyarbakır ve Mardin’de yaşanan yangın faciasının ardından sosyal medyadan olayın çıkış nedeniyle ilgili onlarca açıklama ve yorum kamuoyuna yansındı.

Bazı iddialara göre yangının çevredeki elektrik kablolarının birbirine değmesi üzerine çıktığı belirtiliyor. Olayla ilgili gün içerisinde açıklamalarda bulunan Dicle Elektrik tekrardan açıklama yapma gereği duydu.

yangin2-002.jpeg

‘Yangın elektrik dağıtım hatlarımızdan kaynaklı değil’

Yapılan yazılı açıklamada, “Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş olarak Diyarbakır ve Mardin'de gerçekleşen yangının, elektrik dağıtım hatlarımızdan kaynaklı olmadığını belirtmemize rağmen bazı iletişim organları ve bölgede kendini bilir kişi olarak konumlandıran çevrelerce manüplatif açıklamalara devam edildiğini gözlemlemekteyiz.

Bu açıklamalar bölgeye yönelik iyileştirme faaliyetlerimizi negatif yönde etkilerken, elektrik hatlarında çalışmalar yapan ekip arkadaşlarımızı da çoğu kez zor durumda bırakmıştır.

Şirket olarak bu mesnetsiz açıklamalar karşısında duruşumuzu koruduğumuzu belirtir, yasal haklarımızı kullanacağımızı beyan ederiz.

Yangın neticesinde hayatını yitiren vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar dileriz” denildi. (Haber Merkezi)

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum