Güzellik kraliçesi Bingöl’e atandı

Güzellik kraliçesi Bingöl’e atandı

Kaynak:Haber Merkezi

Miss Turkey 2024 Yarışması’nda birinci seçilen İdil Bilgen, Sağlık Bakanlığı’nın 118. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü (DHY) kurasında Bingöl’e atandı.

AMİDA HABER - Miss Turkey 2024 Yarışması’nda 20 finalistin arasından Türkiye güzeli seçilen 24 yaşındaki İdil Bilgen, Bingöl Yayladere İlçesi Toplum Sağlığı Merkezi’ne atandığı ortaya çıktı. Koç Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunu olan Bilgen, 118’inci Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü (DHY) kurasında Bingöl’de hekim olarak görevlendirildi.

Eleştirilerin hedefi olmuştu

idil-bilgennn11.jpg

Kraliçe tacını giyen İdil Bilgen sosyal medyada olumsuz eleştirilere maruz kalmıştı. Bilgen, sosyal medya hesabından şu açıklamayı yapmıştı: “Türkiye Güzeli seçilmeden önce benim hekim unvanım oldu. Ben buraya hâlâ bir hekim olarak katılmış oldum ve bu benim kesinlikle ilk unvanım. Bunu gururla hayat boyu, mesleğim boyunca taşıyacağım. Türkiye Güzeli unvanı da bence çok anlamlı, çok önemli bir unvan. Bunu taşımaktan çok gurur duyuyorum. Ben ikisini birleştirmenin bence bir problem değil, tam tersine çok güzel bir bütün olduğunu düşünüyorum.”

İdil Bilgen’in Yayladere’ye gidip görevine başlayıp başlamayacağı merak konusu oldu.

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.