Bilal YAVUZ

Bilal YAVUZ

2023 hedefi

2023 hedefi

2023 inşallah ülkenin kurtuluşuna vesile olur.

Kimden? Cümle zalimden...

Put taciri, din tüccarı, dinsizlik taciri, katil, münafık, hırsız, yolsuz, dilsiz şeytan, torpilci, rüşvetçi, münafık, faşist, kafatasçı, sahtekar diye ayırmaya gerek yok!

Rabbimiz gariban çoğunluğu, mazlum iyileri, sesi çok çıkan, döviz deryasında yüzen bu haramzade kötü azınlıktan korusun...

Artık yoksulla emeğini paylaşan orta sınıf da kalmadı, sadece bencil ultra çalıcı sosyete ve yoksul halk var.

Bazı camilerin bile masrafı karşılanmaz olmuş diye geçiyor haberlerde, halk artık ne yapsın bu bozuk düzende nereye kadar dayansın, soğukta ibadet ediliyormuş...

O camiler ki Allah'ın evi, üşüyen nice yolcuya, evinde ısınamayana, miskine, yetime sığınak...

Kadın, çocuk, hayvan, bitki, doğa mağdur... Nice baba mağdur... Tek mağdur olmayanlar bir avuç mağdur edenler! Suçluları adaletle inletmeyen büyük suçlular!

Bu mudur? Zulme rıza gösterecek bir millet miyiz? Biz ki doğrular yok diye hep koalisyon görmedik mi?

O halde neden bu korku? Gelin altılı masayı bir deneyin!

Memnun kalmazsanız bir daha CHP'ye asla güvenmezsiniz...

Mütedeyyin yazarlar olarak evet sola çağrımızdır, yanlış duymadınız, gelin bir kez muhalefeti deneyin, asla pişman olmazsınız, hesaplaşma yok diye bu rehavet, duyarsızlık, bencillik... Madem dosdoğrular yok siyasette, o zaman güçleri dengeleyin ki birbirlerinden hesap sormaları ülkenin yararına olsun, hiçbir taraf yanlışlara cesaret edemez hale gelsin!

Bu çağrım aziz milletimizedir, lütfen endişe etmeyelim, yardımlar kesilecek diyenler de korkmasın, muhalefet çok daha fazla yapacaktır muhtaçlara yardımları, algı operasyonlarına kanmayın, gelin 2023 değişimin, devrimin yılı olsun, hayal ettikleri yılda en güzel cevabı verelim karanlığa karşı!

Gelin kadroyu değiştirelim, kimseyi bundan sonra uzun süre iktidara getirmeyelim, parlamenter sisteme de geri dönelim, sürekli değişiklik bu ahvalde en iyisidir, elbette müslümanların gönlü İslam Devletinden, İslam Hukukundan yana, o gün gelene dek başkanlıktan iyidir parlamenter, taraflar yarışır hizmette, ülke asıl o zaman biraz belki gelişir, zulmeden de gerçekten bedel öder bu sayede, gelin adaleti getirelim, gelin bu tek merkez hatasını bitirelim, Türkiye %51 oranından büyüktür!

Türkiye birden de büyüktür! Gelin öğretelim, her kesimin hakları var, her kesimin hakkı hizmet, bekledikleri var, helal dairesinde her kesim için adalet, her kesim için temsiliyet, gerçek hürriyet zamanıdır.

Artık kimsenin konuşmaktan korkmayacağı, ırkçının halkı değil halkın ırkçıyı bastıracağı bir dönem çok yakın, zaten daha fazla gitmez böyle ama gelin hemen bu sene aziz millet olarak tüm kötülüğe asırlık bir yumruk atalım.

Bu çağrım tüm iyilere, tüm gariban çoğunluğadır. Ezildiğiniz yeter, artık kuru ekmeğiniz bile azalmaya, eksilmeye başladı. Gelin ekmeğimize göz dikenleri tarihe gömelim, ki sonra söz yargının, adaletin olsun!

2023 inşallah ülkemizin, İslam dünyasının zalimlerden ve zulümden kurtuluşuna vesile olsun, âmîn...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Bilal YAVUZ Arşivi