Amedspor

Gülerimsin ağlarmısın. Yönetim Kurulu önceki gün açıklama yapmış, futbolcuların son haftalarda aldığı kötü sonuçlar için 50 bin lira kişi başı ceza kesmiş. Şimdi sizin cezanızı kim kesecek. Bu coğrafyanın bir yeri olan Batman Petrolspor, Amed için Urfalılarla kavga etti, ceza aldı. Şimdi şunu açıklayın; İnegöl maçında ruhsuz olan futbolcular mı? yoksa sizin ikili oynayarak yaptığınız oyunlar mı Suçlu?.

Kimseye hikaye anlatmayın. Zaten Amedspor olduğunuz için kimse size bir şey söylemiyor. ASFK Başkanı TUFAD Başkanı kimsenin anlam veremediği istişare kurulu denen yerde zaten onlar ancak kendilerini yaşatıyorlar. Bu dünya ne gariptir. Batman bunu hak etmedi, kimse kendini oraya buraya atmasın.

Gerçek suçlu Sanayi odasıdır. Herkes kendi yolunda. Bu yönetimi Ticaret odası yaptı. Bütün hesabı da odadan sorulacak. Hiç kimse bunu unutmasın. Yaptığınız ihaneti çok farklı ödeyeceksiniz. Sıradan insanlar Amedspor’da yönetici olama, sıradan insanlar geçmişlerine bir baksın. Kimsiniz siz, necisiniz, hayırdır. Siz kendinizi yaşatmaya devam edin az kaldı.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.