Arabada kilitli kalan 2 yaşındaki bebek için herkes seferber oldu

Arabada kilitli kalan 2 yaşındaki bebek için herkes seferber oldu
Ailesinin otomobiline girip kapıları üzerine kilitleyen 2 yaşındaki çocuğun canı sıkılınca kendinden geçerek ağlamaya başladı. Çevredeki vatandaşlar çocuğu çıkarmak için seferber oldu.

AMİDA HABER - Bitlis’in Adilcevaz ilçesinde evin bahçesinde park halindeki otomobile oyun oynamak için binen 2 yaşındaki bebek otomobilde mahsur kaldı. Aracın anahtarının üzerinde olması zor anlar yaşattı.

Kapıları üzerine kilitleyen 2 yaşındaki Hüsnanur Emen, canı sıkılınca panikleyerek ağlamaya başladı. Kapıları açamayan çocuğu fark eden vatandaşlar, aracın kilitli olduğunu anlayınca durumu kendi imkanlarıyla çözmeye çalıştı. Vatandaşlar bir yandan küçük çocuğu kurtarmaya çalışırken bir yandan da onu sakinleştirmek için mücadele etti.

Uzun uğraşlar sonucu çocuk otomobilden çıkarıldı

Uzun uğraşlar sonucu otomobilin kapısını kendi imkanlarıyla açan vatandaşlar, küçük çocuğu yaklaşık bir saat sonra dışarı çıkartmayı başardı.

‘Anahtarı arabanın üzerinde unuttuk’

Hüsnanur’un amcası Ünal Emen, mahalleye bayramlaşmak amacıyla hazırlık yaptıkları sırada anahtarı arabanın üzerinde unuttuklarını belirterek, “Yeğenim Hüsnanur bir anlık dalgınlığımızdan yararlanarak içeri girerek kapıyı kilitledi. Artık bir şey yapamaz hale geldik. Uzun uğraşlar sonucunda kapıyı levye yardımıyla açarak çocuğu kurtardık” dedi.

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.