Bilal YAVUZ

Bilal YAVUZ

Türkiye için kurtuluş reçetesi

Türkiye için kurtuluş reçetesi

Tam yüzyıldır Türkiye Müslümanları içimizdeki siyonistlerle mücadele ediyor.

Topraklarımıza yuvalanan İsrail Terör Örgütünün ajanı teröristler, faşizm ve kamalizm maskelerini takarak terör faaliyetleri yürütüyor.

Faşist terör çeteleri farklı ırkların ve mezheplerin ırkçılığını aşılayarak çatışmalar çıkarıyor ve İslam düşmanlığı yapıyor.

Kamalizmi maske yapan terör ajanlarıysa dinsizlik ve putperestlik propagandaları aşılamaya çalışıyor, teröristlerle yatıp kalkıyor, ülkeye maddi ve manevi ihanet ediyor, Türkiye'nin düşmesini bekliyor, sürekli yalan ve iftiralarla İslam düşmanlığı yapıyor.

Açıkça İslam'a ve İslam Hukuku olan Şeriat'imize ve Rasûlullah S. A. V. Efendimize hakaret ediyorlar, yalan ve iftira kampanyaları düzenliyorlar, bilgisiz olan nice gençlerimizin dinden çıkmasına sebep oluyorlar.

Şimdi konjonktüre bakalım...

Bu ahvalde CHP başa gelirse kesinlikle bu ülkenin sonu Suriye ve Irak gibi olmaktır. Yanlışlarıyla, günahlarıyla içimizdeki siyonistlere ne kadar malzeme verse de, maalesef AKP bile CHP zihniyetinden iyidir. Sol ne yaparsanız yapın asla sizi hoşgörmez, gücü eline geçirinceye kadar geçici olarak hoşgörülü demokrat pozları kesenler var o kadar. Yine zulmeder sonra kaybedince yine özür diler olacak olan budur, hep kısır döngü...

Başka bir meseleye dönelim.

İçimizdeki siyonistler ve şakşakçılarından medeniyet beklemeniz sizin saflığınızdır. Zalimlere asla güvenmeyin, hele siyonistlere zinhar acımayın, dinsizlik piyonlarına karşı elhamdülillah müminler olarak bu ülkede gazadayız, bize gazada sert ve sağlam olmak yaraşır!

Üçüncü bir cenah daha var siyonistlere hizmet eden... Bunlar da din tüccarları. Çoğu sapık ve sapkın tarikatçi. Veya cemaatçi... Ülkeyi altlarındaki lüks arabalar için satan gizli vatan hainleri. Bunlar o kadar çok bidat ve hurafeyle beyinler yıkıyor ki, içimizdeki siyonistler hep bunların pisliklerini göstererek gençleri hakikatten koparıyor.

Oysa İslam kusurlulardan ve kusurlardan beridir, zalimlerin ve münafıkların yaptığı istismarlardan, riyalardan, batıldan, sömürgecilikten... Beridir! Kocaman bir bahçeye bir çakal sürüsü dadanmış, sırtlanlar da bu çakal sürüsü bahçenindir iftirasıyla kuzuları kandırıp bahçeden koparmış... O kuzular da zamanla sırtlanlaştırılmış, siyonistlere dönüştürülmüş... Baştaki Bizans artıkları onları da vahşi birer batılıya çevirmiş, yüzyıldır olan budur.

Oysa ulu İslam bahçesi zinhar kirlenmez, toprağına bir avuç çakal ve sırtlan ayak bastı diye, itlerin ağzı değdi diye gerçeğin denizi asla kirlenmez!

İşte Filistin soykırımına bakın, mazlumları destekliyoruz diye bizim toprağımızda bize diş gösteriyor Soros evlatları! Siyonistler, Dinsizler, Faşistler bir bakıyorsun aynı şeyde birleşmiş, İslam'a ve bize düşmanlık, bize, yani Türkiye'nin sahiplerine!

Savaşlarda bunların dedelerini denizlere döküp topraklarımıza gömdük, işte şimdi hem bunun intikamındalar hem BOP projesine köleler! İçimizdeki tüm teröristleri yenidem bu topraklara gömüp bu denizlere dökmedikçe kurtulamayacağız!

Kudüs Davası kendi ülkemizden başlar! Ülkemiz bir had sınırıdır davamızda, sınırı düşmana bırakma!

Ey Türkiye Müslümanları, yürek yüreğe, omuz omuza verin! Said Nursi hazretleri oyunu görmüştü, onu dinleyin! Zaman gençlerin imanını kurtarma zamanıdır! Bir kanat iman hizmeti verirken öbür kanat da zalimlere karşı gaza hizmeti vermeli!

Ayrılıkları, fitneleri bir tarafa bırakın ey Anadolu Çocukları! Türkiye elden gidiyor! Dinimizi ve ceddimizin mirası vatanımızı siyonistlere, kamalist ve faşist maskeli ajanlara, bütün teröristlere karşı müdafaa zamanıdır!

Kamalist maskeli ajanlar özellikle solcu gençliği dinden çıkarma yarışında. Kemal'in sözleri diyerek bir sürü İslam Düşmanı metinleri piyasaya sürüyorlar, bakın atanız böyleydi siz de böyle olun diyorlar, şeytanlar ve deccaller ve piyonları bir dakika boş durmuyor.

İlim ve bilim adamlarına sesleniyorum, tüm bunlar araştırılmalı, metinlerin hangisi sahte hangisi gerçek ortaya konmalı ve tüm ülkeye anlatmalı. Elbette Aziz Millet, İslam aşkıyla hadiselere bakacak, duruşunu belirleyecektir! Arslanlar kükreyecektir! Ortam çakallara kalmayacaktır!

Çakallar sürekli hakaret, iftira, yalan kampanyaları düzenleyip duruyor. Her geçem gün bir parçayı daha koparıyor. Ayağa kalk arslan Türkiye! Çakalların seni gün gün, parça parça yemesine izin verme! Muhtaç olduğun kudret, Rabbinin ihsanı olan iman dolu göğsünün asil yiğitliğinde saklıdır!

Kudüs düşmanlarını tesbitle işe başla. Bütün düşman haritasını gör, listele, müminlerin görmesine vesile ol, tuzakları ortaya çıkar, piyonların tamamını aşikar et, sonra da ona göre beraber sağlam bir yumruk olalım, küfrün ve zulmün üstüne!

Not... İHH gibi sağlam vakıfların Afrika gibi çok gariban bölgelerde su kuyusu projeleri var, lütfen dertlilere deva olalım, o susuzlar bizlerin de bacısı, kardeşi, amcası, teyzesi...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bilal YAVUZ Arşivi