Eyüphan KAYA

Eyüphan KAYA

BU LADİNİ SİSTEM ÜÇÜNCÜ SINIF GAVUR YETİŞTİRİYOR!

BU LADİNİ SİSTEM ÜÇÜNCÜ SINIF GAVUR YETİŞTİRİYOR!

BU LADİNİ SİSTEM ÜÇÜNCÜ SINIF GAVUR YETİŞTİRİYOR!

 

Yahudilerin genelde cimri ve korkak olduğunu duymuştuk, bir de zalim oldukları tescillendi.

Siyonistlerin bu zulmü hem kendilerine hem de avanelerine pahallıya mal olacağına inananlardanım. Ama inanç ve tarihine bağlılıkları onları iki milyar Müslüman’a ve dahi dünyaya şimdilik meydan okutuyor. Adamlar gavur ama birinci sınıf gavur, ne yaptığını biliyor.

Amerika ve İngiltere Siyonist düşüncenin başında gelen iki ülke. Bu savaşın devamından yana oy kullananlar bu ateşte yanacakları kesindir.

“Allah imhal eder, ama ihmal etmez” bunu bilmekte fayda var.

Türkiye’de ve dünyada öyle bir tepki oluştu ki, BM toplantısında 120 dünya devleti savaşın durmasından yana oy kullandı, çünkü bozulmamış her kalp İsrail hükümetinin bu zulmüne isyan ediyor. Aslında bu 120 devlet yeni dünya yönetimini arayan devletler olsa gerek. Çünkü BM, sekerettaki son günlerini yaşıyor tıpkı Ariel Şeron’un cezasını bu dünyada dahi çeke çeke öldüğü gibi.

Şu anda dünyada iki cephe var; İsrail yanlısı ve İsrail karşıtı devletler. İsrail karşıtı devletler bir birlik oluşturmak üzeredir bence, dünyanın umudu bu yeni AİHM ve yeni BM’dir.

Bin bir türlü eziyet ve cefa ile 100 yıl önce kurulan Türkiye Cumhuriyeti devleti cebren ve hile ile ladini bir hale getirilerek İslam dünyasına karşı ihanet edip halifeliği lağvetmeseydi bu gün her bir İslam devletinin başında bir batı işbirlikçisi olmazdı ve bu sıkıntılar yaşanmazdı.

Hele okuyun okuyun 23 maddelik 1921 Anayasanın nesi bu millete yetmiyordu, ya da sıkıntı veriyordu ki BMM  lağvedildi ve oluşan yeni meclis temel değerlerimize savaş açtı?

İngiliz aklı bunu başardı. Ne yazık ki Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları da beşeri sistemden beslenen ve İslami değerlere savaş açan bu sisteme dört elle sarılmışlar, sanki bu sistem değişirse devlet elden gidecek gibi bir garabete düşmüşler. Unutmayın bizi bir arada tutan devlettir, bayraktır, inanç ve kültürdür, tarihdaşlığımızdır. Bu değerler olmasaydı şimdi darmadağın olmuştuk, bunu fark eden Kenan Evren dahi okullarda Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi dersini ortak dersler arasına koydu.

Allah aşkına soruyorum;

1-İçki, kumar, faiz, zina yasak olursa devlet daha kaliteli, millet daha da huzurlu olmaz mı?

*Bu insanlık düşmanı vakaların serbest olmasını savunan kimseler halka ne kadar dostturlar? Bunlar kimdir? Kimden cesaret ve maddi destek alıyorlar?

2-Aileye değer verip, evlilik müessesine sahip çıkabilirsek insanımızın yüzü daha da çok gülmez mi?

3-Vergi yerine Zekat müessesini çalıştırabilirsek vatandaş hem sevap kazanıp hem beyt ül mala katkı verse devlet daha güçlü olmaz mı?

4-Kadınlarımızın bir kısmı alttan üstten kendini açıp gençliğin aklını başından alacağına, insanca örtünseler devlet mi çökecek?

5-Okullarda İslam dini ve insanlığa kattığı değerler çocuklarımıza anlatılsa toplumun huzuru daha iyi olmaz mı?

6-1949 yılında Kahire’de imzalanan Fullbright anlaşmasını iptal edip talim terbiyemizi Amerika’nın himayesinden kurtarsak iyi olmaz mı?

7-Haksız yere adam öldüren devlet eliyle idam edilse, öldürmeler, kan davaları azalmaz mı?

8-Bir tepsi Baklava çalanların değil, Beyaz yakalı hırsızların eli kesilse kişi bu kadar rahat trilyonları çalabilir mi?

9-Edep, marifet ve hikmet ile hayatta olup biten değerlendirilirse insanın değeri artmaz mı?

10-Kanaat, şefkat, cesaret ve sabır insanımıza öğretilirse toplum daha kaliteli olmaz mı?

11-124 bin Nebi,  313 Resul ve 5 ulülmazm Peygamberin verdiği  habere göre ahret inancı  toplumda hakim olursa  devlet de millet de daha rahat etmez mi?

Kardeşim Kurucu Meclis bize yeni bir devlet teslim etti, o devlet ki;

*15.kolordu komutanı Kazım Karabekir,

*İstiklal Marşının yazarı Mehmet Akif Ersoy,

*Müceddidi asır olup Risaleyi nur telif eden Bediuzzaman’ın destek verdiği Kurucu Meclis Anadolu İnsanını temsil ediyordu ve halkın ihtiyacına cevap veren yeni bir anayasa ile yeni bir devletin temelini atmışlardı.

Ne yazık ki birileri ilke ve inkılaplarla, ithal kanunlardan beslenen kanunlarla, devlet ile milletin arasını açtı, o gün bu gündür bir türlü huzuru yakalamıyoruz.

*Anadolu insanının neyi eksikti ki; Fransa, İtalya, Almanya ve İsviçre kanunlarıyla idare ediliyoruz. İnsanda bir az onur olur yahu!

Ayıptır! Ayıp!

Ben cumhuriyetin çocuğuyum deyip, heykelin önünde esas duruşta durmakla, sarık yerine fötr şapa takmakla, Kur’anın yerine nutku okumakla, kumarı, zinayı, içkiyi, faizi serbest edip, teşvik etmekle ancak üçüncü sınıf gavur oluruz, böyle giderse bizden bir halt çıkmaz unutmayalım! Çünkü biz biz değiliz!

İster böyle devam edin, isterseniz aslınıza dönün, unutmayın İsrail’in yaptığı bu zulümde sizin de payınız vardır, ne demişler?: “rızayı kabahat aynı kabahattir” daha ne desin büyüklerimiz?

Batıya kölelik yapacağımıza müsaade edin adam gibi yaşayalım, dünyada bir ayar verelim, adaleti tesis edip, gevezelerin kulaklarını çekelim. Edepsizlikle kimse adam olmamış, benden söylemesi.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Eyüphan KAYA Arşivi