Yusuf Umut Kardaş

Yusuf Umut Kardaş

Amedspor ülke gündeminde: Şampiyonluk için son 90 dakika

Amedspor ülke gündeminde: Şampiyonluk için son 90 dakika

Amedspor için tarihi bir haftayı daha geride bıraktık. Iğdırspor maçı sonrası başlayan dedikodular Soma maçı ile sona erdi. Büyük oranda Şampiyon olan ancak matematiksel olarak ta olsa ‘olmama’ ihtimali hala var olan Amedspor, şimdiden ülke gündemine girmeyi başardı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sn İmamoğlu başta olmak üzere siyaset ve spor dünyasından bir çok kişi Amedspor’un şampiyonluğunu benimsemiş durumda. Biz ise artık temkinden ziyade rehavete kapılmadan kendi işimizi kendimiz halledeceğiz. Hiç Kastamonu’nun skoruna bağlı kalmadan. Bu saatten sonrada şampiyonluğu vermeye niyetimiz yok. Ancak Menemen maçıda küçümsenecek bir maç değil. Üstelik kadroları en az bizim kadar iyi ve biz son haftalarda ciddi anlamda kötü oynuyoruz. Tabi biz işimize yarayan skoru elde eden bir kulübüz. Rakibimiz ilk maçta da bize top göstermemişti. Yarım puan yeterli..

Soma maçı öncesi yönetim ve Ticaret odasının çabaları ile yine kamuoyu oluşturuldu. Yine uçak kaldırıldı. Uçak bu sefer daha kalabalıktı. Sağolsun yönetimimiz kentin tüm bileşenlerini de davet ederek bir birliktelik oluşturdu. Soma maçı, taraftarın endişe ettiği bir maçtı nitekim ilk yarının sonlarına doğru hızlıca çıktıkları kontraatakta kalecimiz Veysel başarılı olmasa bambaşka bir şey konuşuyor olurduk. Hafta başından beri tüm futbol otoritelerinin söylediği tek bir şey vardı o da uzaktan şutlar ile gol bulabileceğimiz. Nitekim golü de uzaktan attığımız bir şut ile bulduk. Takım son üç haftada ikinci defa şampiyonluğu kutladı. Ancak asıl kutlamayı Menemen maçı sonrasına bıraktık. Güzel bir organizasyon ile o gün Diyarbakır bayram yeri olacak. Biz ipleri gevşetmeden ancak daha rahat kafa ile sahaya çıkacağız. Bakalım Menemensporlu futbolcular bizi alkışlayarak mı çıkacak?

Haftaya şampiyonlukta emeği geçenleri tek tek belirten bir yazı yazacağım zaten sonrasında yeni sezonu konuşmaya başlayacağız..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yusuf Umut Kardaş Arşivi