Diyarbakır Emniyeti’nden ‘baskın’ nöbeti!

Diyarbakır Emniyeti’nden ‘baskın’ nöbeti!
Diyarbakır’da Starbucks ile Burger King şubelerine yapılan baskın sonrası TEM şubeye bağlı polisler nöbet tutmaya başladı.

AMİDA HABER - Diyarbakır’da bir grup önceki gün, İsrail’in Filistin’e yönelik saldırılarını protesto etmek için protesto gösterisi düzendi. Gösteri sonrası, Kayapınar İlçesi’ndeki Starbucks ile Sur İlçesi’nde Burger King şubelerine baskın düzenlendi. "Cenk, cihat, şehadet" sloganları atan kişiler korku ve paniğe yol açtı.

Polis nöbete başladı

starbucks-burgerking-diyarbakir.jpg

İki şubeye yapılan baskın sonrası Diyarbakır’daki iş çevreleri yaptıkları açıklama ile baskına tepki gösterirken, Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı TEM Şube ekipleri Starbucks ve Burger King şubeleri önünde ‘güvenlik nöbeti’ne başladı.

24 saat nöbet tutuluyor

2024/06/23/burger-001.jpg

Polisin, saldırı ihtimaline Burger King ile Starbucks şubeleri önünde 24 saat boyunca nöbet tutmaya başladıkları öğrenildi. İki kafeteryanın önünde 24 saat Terörle Mücadele Şube (TEM) ekipleri zırhı araçlarla bekliyor. Bu arada geçtiğimiz kış, İsrail’in Filistin saldırılarından sonra bir grup, Starbucks Diyarbakır Şubesi’ne taşlı sopalı saldırı düzenlemiş, meydana gelen maddi hasar nedeniyle, kafeterya iki gün kapalı kalmıştı. (Haber: Hozan Adar)

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.