Bilal YAVUZ

Bilal YAVUZ

Diamond Tema ve Müslümanlık

Diamond Tema ve Müslümanlık

Diamond Tema adlı liseli ergenler gibi bilgisizce İslam'a düşmanlık edip duran ve bundan menfaatler sağlayan dinsizi izlemeye devam ediyorum.

Bütün videolarında tek yaptığı açık aramak, elbette bulamıyor, ne yapıyor, beşeri tercümelerden yola çıkıyor, zerre Arabça bilmeden, orjinal metinlerden, o dönemki Arab tarihinden, Arab coğrafyasından, Arab kültüründen, Arabça deyimlerden zerre haberi olmadan...

Özetle zerre kadar uzmanlığı olmadan ve bilgisi olmadan, çoğu zaman o söylediği hadisleri de hatalı okuyor, içine hep kendi eklemesini katıyor, İslam hakkında zerre bilgisi olmadan cahilce eleştirmeye, inkara kalkıyor. Azdırmaya, saptırmaya çabalıyor.

Gelelim ahlaksızlık olayına. Dünyada bütün ahlaksızlıkların %99'u gavur-kafir-münafık-laik-seküler cenahlarda yaşanıyor. Bu türlerin kendileri ve azgın liderleri her türlü ahlaksızlığı yapıyor, gay-ensest-pedofili olayları ve hatta nekrofili-zoofili gibi cesetle-hayvanla ilişkiye girme bu cenahlarda. Bebeklere, çocuklara bile içki içirme, hap aldırma, çocuklarla zina, çocukların birbiriyle zinası, taciz, tecavüz, ayyaşlık, seri katillik hep bunların taraflarında... Hitler, Stalin, Lenin gibi milyonların katili en vahşiler hep bunların içinden çıkmış... Bunların aşkından öldüğü Batı ülkelerinin sadece son yüzyılda dünyaya, İslam Coğrafyasına yaptığı katliamları, emperyalist sömürüşleri ortada... Ki hala neler yapıyorlar, milyonları, bebekleri katledilen müslüman ülkelerimiz hep vahşi batı ve uzakdoğu saldırısı altında...

Tüm bunlar açıkça ortadayken bu cenahın maşaları olan ergen dinsizleri bunların üstüne hala hiç utanmadan, sıkılmadan, yalanla, iftirayla, hakaretle bize saldırıyor, İslam dinimize, Rasûlullah efendimize s.a.v. dil uzatıyor.

Çok güzel bir söz vardır, köpeklerin ağzı değdi diye ulu denizler kirlenmez!

Hakikat açıkça ortada. İnsanlık, ahlak, dosdoğru aydın erdemli medenilik müminlerin diyarlarında. Biz elhamdülillah müminler ki bu gavurlardan da, içimizdeki münafıklardan da beriyiz, uzağız!

Kendi kalbimizden, harika gelişmiş yaşamlarımızdan, birbirimize kenetli bağlarımızdan, yaşatma aşkımızdan, merhametimizden eminiz, şüphemiz yok elhamdülillah! İslam mükemmeldir, tamamlanmıştır, gerçek gelişim manevi alandadır. İslam ile ancak biz şerefleniriz.

Hakikat bellidir. Biz müminler elhamdulillah dünyada Hakk yolunda olmanın mutluluğu içindeyiz, umudumuz Rabbimizin rızası, Rabbimiz bize nasib eylesin mümin ölenler biliyoruz ki cennete gidecek inşallah, cezası olan cezasını çekip yine cennete inşallah, elhamdulillah, sübhanallah...

Siz ise dünyada rezilliği yaşıyorsunuz, hastalıklı kalplerinizle hep acı içinde ruhlarınız, asıl cezayı da kafir-münafık ölenleriniz cehennemde sonsuz ateşle tadacak, elhamdülillah cehennem var, yanın kavrulun, zira hak ettiniz!

Rabbimiz sonsuz kusursuz adildir, neylerse güzel eyler, elhamdulillah...

İyi ki yakacak siz zalimleri! Elhamdülillah, elhamdulillah, elhamdulillah!

Bu Diamond Tema ve benzerleri o kadar korkak ki... Mesela Hisar Kapısı ve Ahmet Kavlak hoca o kadar davet etmesine rağmen gitmiyorlar yüzleşmeye!

Ey Yeraltı Youtube kanalı! Mahşerde sizden davacıyız! Diamond Tema gibilerin içinden geçen Ahmet Kavlak, İhsan Şenocak, Nureddin Yıldız gibi hakiki hocaları, alimleri, profesörleri getirteceğinize Asrın Tok gibi bilgisi olmayan veya çok az olanları karşısına çıkardınız. Allah yanınıza bırakmasın...

Ey Diamond Tema adlı dinsiz, zerre kadar cesaretin varsa saydığım isimlerle yüzleş! Elbette yine korkacak, kaçacaksın... Fikret Çetin bile seni tokatlaya tokatlaya mat etmiş, şeytanın kölesi çeteler daha video yükleneli 10 dakika olmuşken proje çocuk Diamond Tema güzellemeleri yapmış yorumlara, botlarla binlerce like basılmış, videoları izlemeden sadece algı operasyonu ve sosyal ilizyon adına, ergenleri kandırma adına hemen yorum operasyonları başlıyor, ülkemize çok kapsamlı birer manevi işgal girişimlerinde bulunuluyor, amaç bilgisiz gençleri dinden çıkarmak, böylece ülke de rayından çıkacak!

Uyanın! Bunlara karşı olmak hem İslam dininiz hem İslam vatanınız Türkiye için size görevdir ey müslüman halklarımız! Uyanın!

Kendi Agnostizm inancından bile emin olamamış, kendi Agnostik inançlarında bile 1001 mezhebin olduğunu bilen, Ateizm gibi çeşit çeşit dinsizliklerde daldan dala atlamış, kendiyle çelişen, kendine dahi inanamayan bir piyon çıkmış lafı dolaştırmaktan, iftira ve yalandan başka bir iş yapmıyor, işte dinsizlerin arkasında olduğu proje diamond tema böyle bir balondan ibarettir.

Ahmet Kavlak gibi binlerce hocamıza sesleniyorum, ibreti alem için hepiniz videolarla bu balonları patlatın yıllarca... Ey ajan zalimler, piyon maşalar! İslam'ı ve müminleri asla yenemezsiniz, ecel gelip can boğazınıza dayanınca ve tevbe kapısı kapanınca siz zalimlere elbette daha iyi anlayacaksınız!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Bilal YAVUZ Arşivi