Bilal YAVUZ

Bilal YAVUZ

Diamond Tema yalancıdır

Diamond Tema yalancıdır

1. Bu zamanın Ebucehili Diamond tam bir yalancıdır. Müslümanları eleştirdiği tüm olumsuzluklar hep bu şahısta ve bunun gibiler şahıslarda fazlasıyla var. Sahtekar tarikatçılar nasıl tüccar ise bunlar da bir başka karşıt tarafta tüccar, aslında çok ortak noktaları var! Sahtekar münafıklar da bidatleriyle, menfaatçilikleriyle, dini bozmaya çabalarıyla muhalif İslam dinimize...

2. Diamond Tema gibiler günahkar nice Müslümanların yaptığı hataları, hatalı rivayetleri, yalanları, kazaları hep İslam'a mal ediyor iftira ederek! Bunlar için kanıt tarihte insan sözü olmuş, o insanlar ne niyette, delilleri neydi, kalbini açıp baktın mı? Şu İslam bilginleri şöyle demiş deyip duruyor. Kime göre neye göre İslam bilginleri! Saadet Asrı sonrası devirler için şunu deriz, ancak Allah katında belli olacak kim alim kim değil! Saltanatlı zamanların para için yazan sözde bilgini çoktu, nice kanıt diye sunduğun bilgin eserleri hep batıl! Hep menfaat için... Onların rivayetlerinin doğruluğuna, gerçekliğine delilin nedir? Ki nice bahsin de yalan dolu, demedikleri şeylere dedi diyorsun nice isim için... Dilinin kemiği yok kolay gönderip duruyorsun, kimi kandırdıysan işte! İstersen milyon kitap oku, kibirle, kötü niyetle, yalanla giremezsin hakikat kapısından!

3. Müminler Kur'an ve mütevatir hadislerden mesuldür! Diamond Tema gibi yalancı zalimlerse hep zayıf senetli hadisleri kullanarak, sahabe olmayan nice günahkar Müslümanların dedikodularını kullanarak fitne yayıyor, Müslümanlar içinde savaşlar bile olmuş, tarihte işine gelen her hatalı beşer rivayetini toplamış buna kanıt diyor, çoğunu da bilmiyor hep yalanlar katmış aralara...

4. Müslümanlar o halde neden bu halde, ateistlere bakın ne güzeller diyen yalancı ateistlere de cevabımız var, Stalin gibi dünyanın en büyük vahşi katilleri hep ateistler içinden çıkmıştır. Bu alayınıza yeter. Ateizm en merhametsiz, acımasız, barbar batıllardan biridir. Bugün milyar mazlumun katili, sömürgecisi hep İslam dışında kalan bu nazist, Siyonist, ateist vahşi batıl zümreler...

5. Diamond gibiler Müslümanların melek olmasını bekliyorlar. Kendilerinden hiç bahsetmiyorlar. Oysa ne onların ne başkasının önemi yok! İslam hakikati Allah katından gelir, beşere göre değerlenmez, ancak insan İslam ile şereflenebilir! Çok güzel bir söz var, köpeklerin ağzı değdi diye deniz kirlenmez, İslam tamamlanmıştır, galiptir, İslam kaybetmez ancak kaybedilir, kaybeden kendine kaybeder, zararınız ancak kendinize, hakikati asla yenemezsiniz, can ecelinizle boğazınıza dayandığında göreceksiniz! Mahşerde göreceksiniz! Zalimlere Hak emrine amade cehennem elbette gösterecek! Zalimler için yaşasın cehennem!

6. Allah sayısız nimeti sayısız saniye bize verip bizi ayakta tutuyor atomlarımıza kadar, dünyada sevdiklerini ve seni dahi sana O verdi, her şeye gücü yeter, 1 kez yaratan Allah sonsuz kez yaratmaya kadirdir.

7. Allah elçisine şefaat yetkisi verebilir, kimse engelleyemez, O kimseye hesap vermez, yalnız Allah hesap sorucudur! Sonsuz kusursuz bağımsız iradesi Rablığı gereğidir Hakk'ın, nankör olmayın ey kullar, sizi her an hayatta tutan yüce Allah hazretleridir! Kibirlisin, kendin seçilmiş olma hevesin var, Allah'ın seçilmişlerini kabul etmek istemiyorsun nefsine ve şeytana uyduğun için!

8. Çocuklar bunun dediklerine değil, terbiyesine hayran, oysa o terbiyesini de müminlerden, İslam'dan aldı çocukken, İslam sahasında yetişti, ne çabuk unutuyorsunuz! Düşünsene bir düşün, Allah yarattıklarını seçtikleriyle haberdar etmeden, doğruya davet etmeden dilediğini cehenneme ve dilediğini cennete alsa bu kusursuz sonsuzluğuna aykırı olmaz mıydı, düşün, kalbini ve aklını çalıştır! O zaman neden cehennem, yakmasa olmaz mıydı diyemezsin, O'na hesap soramazsın! İyi ve kötü olmasa O'nun mutlak adil oluşunu nasıl görecektik! Cehennem olmasa zalimlerin yaptıkları yanına mı kalsındı! Ölüm olmasa cennette Salihlere vereceği sonsuz mutlu hayatın kıymeti nasıl anlaşılacaktı! Sayısız hikmeti var nice hadisenin! Katliamların en vahimi Allah'ı inkar ve emirlerine isyandır, kafire sonsuz cehennem çok adildir. Sana her şeyini vermiş Hakk'a ancak itaattir görevin!

9. Küfre göre alemin hem başı hem sonu hiç! İki hiçlik arası varlık olur mu ki hiç! Varlık ve yokluk gerçeği ortada, o halde elbette yaratanı, sahibi, hakimi var! İlk insandan bu yana bize İslam dinini bahşetmiş, tüm uygarlıklar O'nun kitaplarından, elçilerinden etkilenmiş, taklit eden uygarlıklar, bahşeden İslam, gör! Benzerlikler bilakis hakikatin aslına delildir delil, şeytanla bakma, özgürce bak! Hakk yoluna tam ihlasla gir de gör ne muhteşem sırlar her zaman nasıl da eser ruhuna, çok okumakla asla ulaşamazsın bu hakiki güzelliklere, kalabalık lafbazları ve lafları bırak, yaşayarak anlayabilirsin ancak, gel ihlasla bir dene de gör! Hakiki tövbe ve yönelişle Hak kapısından bir gir de gör!

10. Dünya tarihindeki bütün sistemlere bak hep zalimlik dolu. Gerçek İslam Nizamı hariç. Hatta Rasûlullah sav. sonrası adil Ömer dönemine bile bak mesela... Gerçek apaçık ortada...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Bilal YAVUZ Arşivi