Erhan BOZKURT

Erhan BOZKURT

BUNLARA DİKKAT EDELİM!

BUNLARA DİKKAT EDELİM!

BUNLARA DİKKAT EDELİM!

Öyle zannediyorum ki hemen hemen herkesin bünyesinde taşıdığı bir rahatsızlığı vardır. Peki bunlardan kurtulmak mümkün mü?

Bu haftaki yazımızda sizler için vücudumuzun sürekli devam eden, basit görünen ancak bir türlü geçmeyen rahatsızlıkları için doğal yöntemlerin kullanıldığı detaylı bir araştırma yaptım. Bu yöntemlere dikkat edersek; inşallah hastaneye de gitmeye gerek kalmayacaktır.

Yemek yedikten hemen sonra yatmayın. Metabolizma çalışmaz, yemekler sindirilmediği için hastalık ve kilo alımı oluşur. Ayrıca yemeklerle beraber aşırı su da içmeyin mide asidine neden olur. En sağlıklı uyku saatleri 22:00-04:00 arasıdır. Diğer saatlerde ise metabolizma bozukluğu, anemi ve demir eksikliği oluşur bunun önüne geçmek içinde; Pekmezi portakal suyuyla tüketin.

Bacak bacak üstüne atarak oturduğumuzda, kan, kalbe düzenli gitmediği için kanda pıhtılaşma olur. Enfeksiyon hastalıklarından kurtulmak için sarımsak tüketin. Mide yanmasına, kabuğu soyulmuş bir elma veya taze bir salatalık veya bir bardak suya 1 çay karbonat atıp için geçecektir. Hastalıklara karşı vücut direncini artırmak için; tuz ve şekeri az, yeşilliği çok tüketin.

Öksürüğünüz varsa; gece yatarken ayak tabanlarınıza vicks kremi sürün, ovalayarak yedirin ve çoraplarınızı giyin. kesildiğini fark edeceksiniz. Uzun yürüyüşler ve spor sonrası oluşan kas ağrılarında ağrıyı gidericidir.

Şekersiz menengiç kahvesi içmek akciğer iltihaplarını temizler. Ağız salyasını ve ayak terlemesini keser. Ağız kokusunu giderir. Kahvaltı da yeşil biber tüketmek bağışıklık sistemini güçlendirir. İçerisindeki güçlü bir antioksidanla yaşlı görünümü azaltır.

Yazın bol kavun ve karpuz tüketin, Ödem attırıcı, idrar söktürücüdür. Gün içinde kemik ağrısı ve yorgunluk varsa muhakkak D-Vitaminini alın. Astım ve Akciğer ödemine karşı da Keçiboynuzu tüketin.

Markası ne olursa olsun hiçbir hazır yoğurdu almayın. Market yoğurdu size yarardan çok zarar verir. Çünkü içinde süt değil tozu vardır.

Sulu yemekler dışında diğer hiç bir yemeği ısıtarak yemeyin, nitrat oranları nitrite dönüşür ve vücudunuza aşırı zarar verir.

Yemekten sonra meyve veya tatlı yendiğinde hazım tamamlanmadigi için bağırsağa geçemez, midede mayalanır, çürür ve gaz oluşturur. Yapılması gereken tatlıyı ve meyveyi yemekten önce yemektir.

Büyük abdesti, küçük abdesti ve gazı fazla tutmak zararlıdır. Bu durumda, idrar, dışkı ve gazlardaki zararlı maddeler kana karışır, organları zehirleyerek yaşlanmayı hızlandırır.

Toprağa çıplak ayakla basmak, vücudun elektirik yükünün boşalmasını ve kortizol hormonunun azalmasını sağlar. Bu nedenle de uykusuzluk sorunlarını azaltır, stres, kalp krizi riskini ve kronik rahatsızlıkları azaltır.

Dünyanın en zararlı içecekleri: kola, sıcak çikolata, Milkshake, Enerji içeceği, Yapay meyve suları, Alkol ve Süt tozlu kahvelerdir.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erhan BOZKURT Arşivi