Bilal YAVUZ

Bilal YAVUZ

Tarikatlar ve sahtekar cemaatler

Tarikatlar ve sahtekar cemaatler

Müslüman Türkiye vilayetinde özellikle Batı tarafında bazı sapık sapkınlar, azgın adiler, hayvanlar gibi sokaklarda ilişkiye giriyor.

Oradaki süslümanlarsa hiç karışmıyor, balığını tutuyor, koşusunu yapıyor, sadece kameraya alan var, onun yüzünden de görüntüler ülkeye yayılıyor.

Hayvanlar gibi sokakları pisliğe bulayan zalimleri kahretsin Rabbimiz! Nasıl olur da duruyoruz! Neden susuyoruz! Neden görmezden geliyorsun ey ümmet ey millet! Mesul olmayacak mıyız!

Ey müslüman ülkelerin başındaki zalimler, haramları yaymayı bırakın, tevbe edin, Rabbimizden korkun, helale yönlendirelim, İslam Hukukuyla adaleti getirelim!

Bir asırdır İslam Hukukundan uzak ülkelerimizin acınası hali ortada, zerre adalet yok, her başa gelen cenah diğerinden daha azgın daha zalim... Hala utanmadan bu çöp sistemlerden meded uman boş boş ümit eden enayi cahiller var bir de!

Allah zalimleri de, zulme susan hainleri de kahretsin!

Mescitler bize Hakk'ın emaneti! Emaneti, namusumuzu koruyalım! Anadan üryan çıplakça giren şeytan kölelerine karşı susmayalım!

Bir araya gelelim, örgütlenelim, gerçek STK ve gerçek oluşumlarla mahalle baskısının kralını kuralım adalet için hakikat namına!

Deccallerin enikleri yüzünden toptan helak olmayız inşallah! Rabbimiz bu zalimler yüzünden depremlerle, afetlerle yakmasın bizi, korusun cümlemizi! O zalimleri bizden uzakta mahvetsin... Onları ellerimizle bitirsin...

Rabbimiz cümle batılları kahretsin, Asr-ı Saadet günlerini yaşama şerefini bize bahşetsin amin... Cümlemize inşallah... Ecmain...

Zalimler, hainler, caniler, katiller, sapkınlar için yaşasın cehennem, yaşasın cehennem, yaşasın cehennem!

Siyonist pisliklerin Gazze'de yaptığı hadsizlikleri bu pislikler yanımızda yapıyor. Ellerinden gelse siyonist olurlar başımıza. Bazen bir bakıyorsun camii cemaatine saldırıyor katil enikleri, nazistleri!

Biz içimizdeki zalimlere karşı birleşip sert olursak tevekkül ile inşallah, o zaman Siyonistan titrer, Kudüs davası kendi mahallemizden başlar, kendi ülkelerimizi adam etmek Kudüs cihadının birinci vazifesidir!

Gazadayız ahirzamanda, İslam düşmanlarına merhametli olalım mavraları atanlar haindir. Mücadelede İslam düşmanlarına sert olmak yakışır müminlere. Savaşta sahabe sertti zalimlere karşı.

Bidat ehline bakıyorsun, sahtekar tarikatlar ve sahtekar cemaatler sistemden memnun, gerçek alimlere saldırıp duruyorlar, insanları sömürmek tek hedefleri, etinden ve sütünden faydalanmak!

Ey kardeşlerim neredesiniz? Bu dağılmışlışımız neden? Bu suskunluğumuz neden? Neden bu sinmişliğimiz? Neden daldık neden ayrıyız neden gayrıyız neden!

Gelin birleşelim, mesul olmayalım, hayra çağıralım, şerden men edelim, inşallah, ey gücü yeten ve çevresi gür olan önderler, makamınızdan mesulsünüz, Hamas'a destek verin!

Mücahid müminlere yol açalım, Hamas gibi muhteşem bir orduya Ensar olalım, Hamas'a destek için birbirimizle yarışalım, dernekler kuralım! Vesselam...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bilal YAVUZ Arşivi