Ahmet Aslan

Ahmet Aslan

Canlı bomba etkisizleştirildi şimdi faşizmi yenme zamanı

Canlı bomba etkisizleştirildi şimdi faşizmi yenme zamanı

Kürtçe'de bir söz var "çavê li derîya xwelî li serîya," bu söz tamda Meral Akşener'liktir. " Dişi Kurt Asena" bir lider saygılı, ahlaklı, soğuk kanlı ve topluma saygılı olmalı. Ne yazık ki bunlar Akşener'in siyasi yaşamında hiç bir zaman olmadı.

Doğru Yol Partis'inde Çiller'in manevi kızıydı, öyle ki İçişleri Bakanı yaptı onu Çiller. Ak Parti kurulurken Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında birlikte şehir turları yaptılar. Daha sonra Bahçeli'nin yanında göründü, ardından İYİ Parti'yi kurarak MHP'den ayrıldı.

Devlet Bahçeli (bozuk saat bile 24 saatte bir doğru yönü gösterir.) Akşener için güvenilmez bir kişiliktir demişti.

Akşener siyasi yaşamı boyunca hep başkasının kapısında siyasetten Bir yere gelmek için uğraşan kişiliktir. "Çavê li derîya xwelî li serîya" işte bundandır ki Altılı Masa'ya kendini canlı bomba yaptı.Tam pimini çekerken demokrasi güçleri tarafından etkisiz hale getirildi.

Masayı dağıtamayinca siyasetten ve bir daha esamesi okunmayacağını anlayınca, demokrasi güçlerinin onu tarihin tozlu raflarına göndereceğini anlayınca , masaya geri döndü. Döndü ama hem Millet İttifakı nezdinde hemde kamuoyu tarafından güvenilmez bir kişilik ortaya koymuştur. Millet İttifakı ve demokrasi güçlerinin bu tek adamlık faşist rejimi tarihin çöplüğüne gönderecek ve ülke yaşanılabilir bir ülke haline gelecektır. Yeterki bombaları patlatmadan etkisizleştirebilelim. Türkiye'yi bu kaos ortamından kurtaralım. Siyaseten bunlar yaşanırken Amedspor ve Bursa maçında yaşananlar faşizmin geldiği yeri gözler önüne seriyor. Aklı başında hiç bir idareci, bu tür alçakların hedefine ulaşmasına izin vermemelidir. İktidara istifa diyene yasak koyacaksın şiddet ve karanlık günlerin pankart ve sloganlarına göz yumacaksın. Bundandır ki faşizmin yok edildiği, artık demokrasinin egemen olacağı bir ülkenin yeniden inşa sürecinin doğum sancılarıdır. Herkesin bütün farlılıklarını bir yana bırakarak artık sürece omuz ve destek verme zamanıdır.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Ahmet Aslan Arşivi